Alternativa eco

Așa cum v-am promis într-un articol anterior, după ce am primit sticla eco de 500 ml de la Tupperware, mă grăbesc să vă spun impresiile mele despre acest produs.

Este o vorbă care spune că nu ai a doua șansă ca să faci prima impresie. În cazul acestei sticlei eco, prima impresie este una foarte bună, de produs de calitate și robust, care rezistă în timp.

sticla eco 500 mlGura largă permite turnarea cu ușurință a lichidelor în ea, iar capacul se închide ușor și se deschide la fel de ușor datorită mânerului de pe capac. Acum, cei mici ai mei se vor descurca singuri să deschidă sticla! 🙂

Forma pătrată oferă sticlei stabilitate, ceea ce se traduce în mai puține caiete udate din greșeală. Faptul că i se poate atașa o curea pentru a fi purtată ușor este un alt avantaj. Este chiar mai mică de înălțime decât PET-urile de 0,5 l, fiind mai ușor și mai estetic de transportat în ghiozdan.

Ca să nu mai spun despre avantajele pe care aceste sticle eco le au pentru natură. Cred că cu toții trebuie să ne gândim mai des la modalități de protejare a Terrei.

Una peste alta, sticla eco de 500 ml de la Tupperware este o alternativă eco de luat în seamă de toți cei care iubesc confortul și le pasă de mediul înconjurător.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.