Bloggerii, marea și triatlonul

După o sesiune foarte interesantă de calificări, bloggerii selecționați se află în fața celor 3 probe deosebit de provocatoare. Competiția bate la ușă, aceasta desfășurându-se pe 7 septembrie.

triathlon challenge mamaia afis

Pentru majoritatea bloggerilor care vor participa pare că va fi un exercițiu de voință, niciunul nefiind sportivi de performanță, dar cu atât mai mult cu toții merită încurajările noastre, în primul rând pentru curaj.

Echipa care mi-a atras atenția și pe care declar în mod public că o voi susține este echipa 2, cu următoarea componență:

Să vă și argumentez alegerea mea. Cătălin Pavăl apare în pagina de contact a blogului său însoțit de o bicicleta, dar la triatlon va fi înotător așa că sunt foarte curios cum se va descurca. Dragoș Irimia, un alergător cu o bună experiență așa cum reiese din cele împărtășite pe blogul personal, este din Băicoi, loc care îmi amintește de un prieten drag plecat din țară. Nu în ultimul rând îmi doresc să văd ultimul romantic pe bicicletă, aici mă refer, evident la Robert Cadar.

Le doresc mult succes bloggerilor care compun echipa 2 și tuturor celorlalți participanți și îi asigur că, indiferent de rezultat, ei sunt eroii noștri! 🙂

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.