Cadoul

Zilele treceau și nu mă puteam nicicum hotărî ce să-i cumpăr cadou celui mai bun prieten al meu, Dragoș, pentru aniversarea lui. Vroiam să îi iau ceva special, însă nu aveam deloc inspirație. Luasem la rând toate hobby-urile lui, inventariasem de o mie de ori în minte ce i-ar plăcea să primească și nu reușisem deloc să găsesc ceva potrivit.

Cu vreo două dimineți înainte de a sosi ziua amicului meu Dragoș, stăteam în bucătărie și beam cafeaua împreună cu soția mea. Ca de obicei, în primele minute, niciunul dintre noi nu scotea o vorbă, nu se auzea decât cum fiecare sorbea cu nesaț licoarea dătătoare de energie care începea, ușor, ușor, să ne pună rotițele în mișcare. Așa se face că, la un moment dat, am băgat de seamă că amândoi aveam în față cănile primite de la băieții noștri Crăciunul trecut. În complicitate cu bunicii, comandaseră de pe MagazinulDeCani.ro, două căni pictate foarte drăguțe. Pe una scrie cana lui mami, unde sunt pictate în culori vii o mulțime de inimioare, cum altfel, iar pe cealaltă, cana lui tati, sunt zugrăvite mașini de tot felul. Ne sunt dragi tare cănile astea pentru că sunt primite de la copiii noștri, sunt foarte vesele și ne fac să începem ziua cu bucurie în suflet!

Cum stăteam noi așa și ne împărtășeam programul zilei ce stătea să înceapă, în momentul în care nivelul de cafea din organism a devenit unul la care mintea putea să lucreze, am avut o revelație!

– Gata! am întrerupt-o pe soție care îmi povestea că trebuie să își ia o bluză pentru petrecerea prietenului nostru. Știu ce îi iau lui Dragoș, am să îi fac o surpriză foarte tare! Am să dau telefon la Magazinul de căni pentru că la ei se pot comanda căni personalizate, pe care poți imprima orice vrei, o poză sau un text.

– E foarte interesantă ideea, mi-a confirmat soția mea. Dar ce ai de gând să imprimi pe cană?

– Hm, am mormăit eu un pic încurcat și am sorbit încă o gură de cafea ca să câștig timp. Păi, având în vedere că anul ăsta am împlinit 20 de ani de când am început facultatea, asta înseamnă că tot de atunci mă cunosc cu Dragoș, am gândit eu cu voce tare. Știu! Am să caut niște poze cu noi de pe vremea aceea și apoi văd eu cum le poziționez pe cană! am exclamat încântat că reușisem să pun la cale un plan.

Zis și făcut, am zbughit-o de la masă și am început să răscolesc, la propriu, prin mormanul de amintiri fotografice pe hârtie de pe vremea studenției și am reușit să găsesc două poze potrivite pentru a face un montaj de imprimat pe cană. Iată ce a ieșit:

Prietenul meu, Dragoș, a fost foarte plăcut impresionat de cadou, a apreciat faptul că i-am dăruit ceva special, din suflet.

Astfel, MagazinDeCani.ro mi-a fost de mai multe ori de ajutor: o dată pentru că îmi face diminețile plăcute, atunci când le încep cu o cafea savurată din cana lui tati, apoi pentru că m-a scos din încurcătură, dându-mi o super idee de cadou pentru amicul meu, Dragoș și, nu în ultimul rând, pentru că mi-a oferit posibilitatea de a personaliza cana așa cum am dorit. În plus, trebuie să vă mărturisesc că am primit și câteva sfaturi foarte folositoare de la cei cu care am vorbit când am dat comanda.

Ah, era să uit să vă spun, la câteva zile după ziua lui Dragoș, mi-am comandat și eu un exemplar identic cu al lui, pentru că, deh, eram și eu unul dintre personajele principale de pe cana pe care i-am oferit-o!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

Surse foto: super-blog.eu, magazinuldecani.ro

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.