Caruselul ofertelor

Trebuie să vă spun că sunt năucit de atâtea oferte… Black Friday-ul de anul acesta a fost parcă mai intens decât toate de până acum, mai ales că unii comercianți nu numai că l-au început cu o săptămână mai devreme, dar l-au și continuat în fiecare zi de atunci încoace. Caruselul ofertelor pare că nu se mai oprește anul acesta, iar luna cadourilor nici nu a început încă.

Așa se face că astăzi, în adevărata zi de Black Friday, stau comod în fotoliul din fața laptopului meu și urmăresc ofertele celor aliniași la startul acestei zile de 29 noiembrie pline de oferte.

DelmagAcum, de exemplu, studiez oferta Delmag, un magazin online de laptopuri, tablete, telefoane, aparate foto profesionale, electrocasnice și aparate de îngrijire personală și câte și mai câte. Un site care se recomandă simplu: Magazinul tău de electronice.

samsung galaxy tab3Ceea ce mi se pare interesant este că oferta lor este competitivă în afara produselor cu discount-uri masive intrate în hora reducerilor de Black Friday. Am găsit o ofertă bună pentru ceea ce urmăresc de multă vreme, anume tableta Samsung Galaxy Tab 3. Se spune că în lumea smartphone-urilor mai există practic doar 2 jucători: Samsung și Apple. Ușor, ușor, acest lucru începe să devină adevărat și pentru tabletele care câștigă tot mai mult din spațiul ocupat până deunăzi de telefoanele smart sau de laptopuri.

smart tv samsungUn alt gadget pe care îl urmăresc de ceva vreme este un Smart TV, cel care cred că este viitorul deoarece mi-este din ce în ce mai clar că internet TV-ul este cel care va câștiga teren în anii ce vor urma. Așa că am ochit la Delmag un Smart TV, tot Samsung desigur, de 127 de cm, dimensiunea cea mai potrivită, în opinia mea și care, în plus, este și 3D. LED-urile astea arată senzațional pe design-ul modern cu rama foarte subțire. Sunt ca o fereastră deschisă către lume.

Oferte sunt multe, tentațiile la fel, așa că vă doresc inspirație în a descoperi cele mai tari promoții îmbarcate în caruselul ofertelor de Black Friday!

Și mai am un sfat pentru tine. Abonează-te aici la newsletter-ul Delmag și fii primul care află de super ofertele de Black Friday.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.