Cea mai sigură investiție

Mulți dintre noi visăm să găsim afacerea perfectă, acea „killer proposition”, oferta care să fie dorită de toată lumea și care să ne transforme într-un om de succes. Și ne gândim la orice, mai puțin la resursa cea mai importantă în toată această ecuație. La noi înșine! Pentru că noi suntem cei mai importanți pentru afacerea noastră.

Așa privite lucrurile, afacerea cea mai importantă pe care o putem face este să investim, în primul rând, în noi. Investiția în noi este ca o construcție, cărămidă cu cărămidă, a cunoștințelor sau abilităților personale, cele care ne vor fi de ajutor, cu siguranță, în toate întreprinderile noastre viitoare.

Tot mai multe companii au înțeles faptul că oamenii sunt resursele lor cele mai importante și învestesc în a-i ajuta în carieră. Aceste companii vor fi cele care vor avea succes! Și cel mai important segment care are nevoie de susținere sunt tinerii, cei aflați la început de drum.

buzzcampBUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp și își deschide porțile și anul acesta în 8 orașe din România și Republica Moldova pentru a-i primi pe tinerii absolvenți, studenți sau absolvenți cu o agendă plină.

Sesiuni de dezvoltare personală sau de orientare profesională se împletesc într-un eveniment care, în București de exemplu, se desfășoară pe durata a cinci zile.

Nu rata chemarea aceasta, cu siguranță îți poate fi de mare ajutor în carieră! Și să nu uiți că investiția în tine este cea mai sigură investiție!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.