Concurs SuperBlog 2012

Am dat întâmplator zilele astea peste un concurs care se numește SuperBlog și, așa cum am văzut pe site-ul lor, este deja la a cincea ediție.

După cum declară organizatorii, concursul își propune, în primul rând, să susțină blogosfera din România și să ofere o șansă celor care au abilități de „comunicatori online” să își testeze forțele între ei și, de ce nu, să devină cunoscuți în breasla blogger-ilor. Concursul se desfășoară pe parcursul a 2 luni și constă în redactarea unor articole pe temele propuse de organizatori. Pe masură ce sunt lansate temele de blogging din cadrul competiției, participanții își vor redacta și publica pe blogul cu care s-au înscris în competiție articolele, în conformitate cu cerințele formulate de sponsori și organizatori.

Am găsit interesantă provocarea, așa că mă voi înscrie și eu. Privesc acest concurs care se desfășoară pe internet și are ca și finalitate crearea de advertoriale ca pe o oportunitate de evaluare și investiție personală. Mult succes tuturor celor care se vor înscrie în concurs!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Concurs SuperBlog 2012

 1. Multumesc! Acum astept review-ul inscrierii pentru acceptarea in concurs…

 2. Vesti bune pentru mine! Tocmai am vazut ca blog-ul meu a fost acceptat in concursul SuperBlog 2012. Apar pe site-ul lor la pozitia 101 :-)! Dovada, aici.

 3. Multumesc mult, succes si tie!

 4. Ramona says:

  Felicitari si mult succes!

 5. Scriu acum ca să fie ca un angajament: în cadrul concursului îmi propun să încerc să aduc articolele pe care o să le scriu pentru Super-blog în tematica site-ului, adica idei de afaceri. Ştiu că o să fie, poate, greu câteodată, dar ăsta e obiectivul meu…

 6. Marius says:

  Succes si cat mai multa creativitate pe durata concursului.

 7. Multumesc! Succes si tie si ne vedem la concurs! 🙂

 8. Mult succes! Ne vedem in competitie 🙂

 9. Iti urez mult succes. O sa ne vedem si noi pe acolo.

 10. Salut si bun venit printre participantii la SuperBlog! Iti multumim pentru inscriere si te asteptam la start luni, 1 octombrie! Succes! 🙂

 11. Constantin says:

  Incepand de maine, vom fi “geana” pe http://www.super-blog.eu!
  Cu aceasta ocazie tin sa va urez tuturor celor 201 de concurenti (cu mine 202) multa bafta si multa inspiratie in toate probele ce vor urma!
  Nu in ultimul rand, sper ca toti bloggerii sa dam dovada de fair-play si fie ca cel mai bun dintre noi sa castige!
  Deci, sa inceapa competitia! 🙂