Cu drag, de la Sedona

Este o zi plictisitoare de marți, clipele se scurg cu o încetineală de-a dreptul enervantă. Mai e mult până în weekend, când încep să se întâmple lucrurile cu adevărat importante… Ufff… O să stau să pălăvrăgesc, ca de obicei, cu prietenele mele și o să ne povestim peripețiile prin care am trecut în weekend, ca să treacă timpul mai ușor.

Dar, am uitat să mă prezint. Sunt o bicicletă robustă și arătoasă, pe nume Sedona. Nu e așa că am un nume minunat? Eu sunt topită după el! Mi se mai spune că sunt uriașă, Giant Sedona și sunt mândră de asta! Cred că numele meu vine de la faptul că sunt seducătoare și primadona bicicletelor!

Aș spune, fără falsă modestie, că am niște forme mai mult decât interesante. Mi s-a dus vestea că sunt o bicicletă foarte adaptabilă și că pot trece cu ușurință de la o plimbare liniștită prin oraș sau prin parc, la un traseu special sau chiar unul de munte. Și, nu în ultimul rând, sunt renumită pentru confortul pe care îl ofer celor pe care îi însoțesc într-o plimbare. Toți, fără excepție, mi-au spus că sunt deosebită din punctul ăsta de vedere. Asta sunt eu!

Îmi petrec zilele săptămânii în showroom-ul de la Aventuria.ro. Cei de aici sunt foarte de treabă. Au cel mai dichisit centru de închiriere și vânzare de echipament sportiv și comercializează chiar și sisteme de transport bagaje pentru autovehicule. Principiul este unul simplu, te uiți pe internet sau vii la showroom, îți alegi un echipament după pofta inimii și gata, ești bun de drum! Angajații de aici sunt foarte atenți cu noi, întotdeauna ne curăță cu mare grijă după fiecare închiriere și ne fac să ne simțim ca într-o adevărată echipă. Cum ziceam, aștept să vină weekendul pentru o nouă aventură, deoarece atunci sunt închiriată pentru o plimbare sau chiar o ieșire la munte. Îmi place ceea ce fac pentru că am ocazia să cunosc foarte multă lume. Și ador sentimentul pe care îl trăiesc atunci când văd și aud reacțiile celor care se plimbă cu mine. Iată ce i-am auzit vorbind pe câțiva dintre cei care m-au încercat… m-am simțit atât de mândră!

– Este foarte plăcută poziția dreaptă în șa, e confortabilă și mă pot bucura de priveliștea din jur!

Mie știi ce îmi place la bicicleta asta? Că nu mă simt obosit, chiar dacă fac o plimbare lungă. Iar schimbătorul de viteze este foarte ușor de folosit și nu e zgomotos deloc.

Un alt atu pe care îl am este robustețea, așa că nu mă dau înapoi să port într-o plimbare lungă pe cei care au câteva kilograme în plus. Iar ei apreciază faptul că îi fac să simtă că plutesc pe alei și chiar îi ajut să slăbească prin mișcare. Sunt o bicicletă puternică, nu degeaba sunt un model bărbătesc!

– Arată super și e foarte confortabilă, chiar și pentru fundul meu impresionant! Uite, mergem de o oră și nu ma resimt deloc.

Confortul unei plimbări cu mine vine, în principal, din șaua foarte comodă, apoi din poziția înaltă și, nu în ultimul rând, din grip-urile ghidoanelor care sunt foarte plăcute la atingere. Adaptabilitatea mea provine și din cele două schimbătoare cu o plajă de nu mai puțin de 24 de viteze, cu o trecere foarte lină între ele.

Ce să vă mai spun despre mine? Ah, da, era să uit! Sunt un model hard-tail, ceea ce mă face mai fiabilă în timp, deoarece am o construcție mai simplă. Niciodată până acum nu am avut vreun junghi sau vreo durere de spate. În plus, din cauza rigidității pe partea din spate, transfer mai ușor forța de pedalare, deci sunt mai rapidă.

Eu și Thule

Odată, am participat la un team building cu o echipă extraordinar de simpatică. A venit organizatorul întâlnirii și a închiriat șase dintre noi. Iar eu și cu o prietenă am călătorit până la locația de la munte chiar cu mașina lui. Și, cu cine credeți că m-am revăzut atunci? Cu bunul meu prieten Thule, un suport de mașină pentru biciclete, cu care am cochetat un pic cât timp am stat împreuna aici până ce a fost cumpărat online. Recunosc că ne potrivim perfect și că mă îndrăgostisem de el… A fost o revedere de neuitat! Am făcut și o poză, uitați-vă și voi ce bine ne stă împreună!

Team building-ul acela a fost unul de neuitat. Ne-am plimbat pe un drum de munte extraordinar de frumos, pe o vreme superbă, spunând glume și oprindu-ne din când în când în câte o poieniță să ne mai tragem sufletul. A fost o ieșire plină de veselie și de voie bună, iar eu, împreună cu prietenele mele, celelalte biciclete, am avut o contribuție mare la această reușită!

Dacă vreți, vă aștept să treceți să mă vizitați la showroom-ul Aventuria.ro și poate facem o plimbare împreună. Vă promit că o să vă placă și o să ne simțim extraordinar împreună! Și, cine știe, poate într-o zi mi se va împlini visul și unul dintre voi mă va cumpăra și mă va duce acasă! Am umblat destul și simt nevoia să mă așez la casa mea…

Cu drag, Sedona.

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2012.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.