Dacă e vară, e Social Media Summer Camp

Social Media Summer CampAșa cum ne-a obișnuit Social Media Summer Camp își va deschide porțile și vara aceasta în perioada 4-7 iulie, la Pârâul Rece. Aflat deja la a patra ediție, evenimentul vine cu o agendă bogată și foarte tentantă pentru cei interesați de strategiile de social media marketing.

Prima zi oferă o perspectivă asupra social media în România anului 2013. Creșterea impresionantă a numărului utilizatorilor de facebook sau a cititorilor de presă electronică (bloguri) fac ca adoptarea strategiilor de social media să nu mai poată fi amânată. Jurnaliști, organizatori de evenimente sau bloggeri vor prezenta perspectiva lor asupra tendințelor care sunt în fața mediului online.

A doua zi este una cu implicare mai mare a participanților și începe cu un training de marketing. Agenda continuă cu o lecție de creativitate și o prezentare despre cum trebuie concepută o campanie social media, prezentare urmată de o sesiune practică în care participanții vor avea de lucrat la un proiect.

Ultima zi este dedicată unor subiecte precum time management, alegerea canalului cel mai potrivit produsului pe care vrei să îl promovezi, metode de măsurare a succesului unei campanii, colaborarea în social media sau cum să reacționezi la o situație de criză.

Va fi cu siguranță un eveniment plin de ocazii de a afla ultimele tendințe din domeniu și care adună laolaltă oameni de mare valoare din social media românească de la care fiecare dintre noi avem ce învăța. Așteptăm vești de la Social Media Summer Camp 2013!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Dacă e vară, e Social Media Summer Camp

  1. Anca says:

    Hey,
    Am aflat cam tarziu despre acesta tabara. Sper sa postati un output si niste poze ca sa vad ce-am pierdut! Mersi!