Despre mine

photoDe ce decanu.ro? Pentru că decanu este porecla pe care am primit-o în primul an de facultate și care m-a însoțit de atunci și până astăzi. Îmi este foarte dragă deoarece așa îmi spun cei mai buni prieteni ai mei. Chiar și mașina mea are numărul de înmatriculare cu DKN… Acest nickname îmi dă sentimentul apartenenței la comunitatea mea și, atunci când m-am hotărât să creez acest blog, m-am simțit oarecum dator să fiu proprietarul acestui domeniu!

Așadar, vă aflați pe blogul meu personal, cel care îmi reprezintă identitatea în lumea virtuală și prin care mă adresez mie, în spiritul dezvoltării personale și al autocunoașterii, dar și vouă, celor care veți avea plăcerea să treceți să mă vizitați. Prin scris, am descoperit lucruri noi despre mine, am ajuns să realizez că orice este posibil și că de cele mai multe ori nu realizăm câte putem face!

Îmi place să accept provocările concursurilor de blogging creativ deoarece îmi oferă șansa să scriu despre subiecte pe care, altminteri, nu cred că le-aș fi abordat.

Un alt motiv pentru care a apărut acest site este acela că am vrut să păstrez nișa unui alt blog al meu, Idei de afaceri, un proiect prin care îmi doresc să strâng în jurul site-ului o comunitate dornică să descopere calea de la blogger la autor. Astfel, obiectivul acestui blog-proiect este să colaborez online cu cei dornici să publice o carte. Am participat cu idei-de-afaceri.eu la mai multe concursuri dar am hotărât, în urma feedback-ului primit, că trebuie să despart tematicile personale de cele legate de nișa idei de afaceri.

Așadar, sunt Dan Niculescu (aka Decanu), un om care își dorește să viseze având picioarele adânc înfipte în pământ. Vă aștept să treceți în vizită și vă voi spune întotdeauna bun găsit cu mare drag pe decanu.ro, locul în care Prin cuvinte mă descopăr!

3 Responses to Despre mine

  1. Irealia says:

    Să fie într-un ceas bun! La mulți ani! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *