Destinație necunoscută

Te-ai simțit vreodată copleșit de toate îndatoririle pe care le ai acasă sau la serviciu, plin până la refuz de grijile cotidiene? Ai simțit nevoia să lași totul, să îi iei pe ai tăi de braț și să pleci unde vezi cu ochii, fără să te mai uiți înapoi? Doar așa, ca să evadezi măcar pentru câteva zile din nebunia de zi cu zi.

Dacă ai simțit vreodată cele descrise de mine mai sus, atunci te invit cu mine într-o călătorie virtuală către o… destinație necunoscută!

Există atât de multe locuri încărcate de istorie, pline de priveliști minunate și care îți pot oferi momentele de relaxare și de reîncărcare a bateriilor pe care, cu siguranță, le meriți pe deplin!

amsterdam

Prima destinație spre care aș dori să evadez este, fără îndoială capitala Olandei, Amsterdam. Întotdeauna mi-am dorit să vizitez acest oraș și sincer nu știu de ce nu am făcut asta până acum, dar nu este timpul pierdut. Mă fascinează gândul să mă pot plimba pe podurile care împânzesc orașul sau să vizitez bisericile excentrice. Un oraș liniștit și deopotrivă plin de tentații. Un centru european potrivit atât pentru cumpărături, relaxare sau party în adevăratul sens al cuvântului.

pragaApoi, mi-aș continua călătoria cu o altă destinație la care visez, Praga. Se spune că această capitală este cel mai interesant oraș din centrul Europei prin atracțiile turistice pe care le poți vedea acolo, vestita operă, faimoasele restaurante dar și viața de noapte. Un oraș plin de culoare, al cărui centru istoric, rămas neatins de al doilea război mondial, te desfată cu catedralele, turnurile și bisericile de o frumusețe care îți taie răsuflarea.

romaÎn final m-aș opri în cetatea eternă, Roma, un oraș în care găsești la fiecare pas amprenta unei istorii extrem de bogate, o citadelă profund modernă și cosmopolită. Pe cele șapte coline ale sale te întâmpină vestigii extraordinare, precum Colloseum-ul sau Columna lui Traian. Vaticanul, enclava sfântă a Romei, este un loc de smerenie și de întoarcere către valorile fundamentale și profunde ale ființei umane.

E-avion

Poți să transformi și tu destinațiile încă necunoscute în ținte foarte clare făcând o vizită pe E-avion, platforma web de rezervare bilete ieftine avion, cazare și tururi ale marilor orașe din lume. Eu am făcut deja o călătorie virtuală, iar acum aștept ofertele de Black Friday, zi care se apropie cu pași rapizi!

Devino fan-ul paginii E-avion și descoperi super oferte de Black Friday!

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Destinație necunoscută

  1. De unde bani de asemenea destinatii ?