Drumul de la „aș vrea” la… „pot”!

E atât de frumoasă și de specială, încât o văd imediat în mulțime, de parcă ar emite o lumină specială, într-o lungime de undă pe care doar eu o interceptez. Și atunci inima mi-o ia razna, iar stolul de fluturi din stomac își ia zborul. M-am îndrăgostit. Știu asta. Vreau însă ca și ea să știe ce simt… Vreau să fie a mea!

Știu că pentru a o cuceri ar trebui să fiu un pic misterios, ba poate chiar să pozez puțin într-o persoană greu de abordat. Aș vrea să pot să fac asta, dar din nefericire nu reușesc deloc, pentru că mă topesc, pur și simplu, atunci când sunt lângă ea. Cu toate acestea o caut permanent, iar atunci când o zăresc mă îndrept imediat către ea, ca și cum aș fi manevrat de o forță nevăzută. Îi caut prezența cu toată ființa mea, aș vrea să stau tot timpul în preajma ei și găsesc orice motiv numai să pot să mai zăbovesc lângă ea măcar încă o clipă în plus. Și, apoi… aș rămâne pentru o viață întreagă!

Aș vrea să îi vorbesc, despre orice, câte în lună și în stele. Aș vrea îi povestesc totul despre mine, toată viața mea, ca să mă cunoască mai bine. Am o poftă nestăvilită să îi vorbesc. Și aș vrea să aflu și să învăț totul despre ea, vreau să-i descopăr cele mai ascunse secrete.

Aș vrea să o invit să ieșim undeva împreună, aș vrea să o conduc în cele mai mirifice meleaguri, cu riscul ca farmecul acelor locuri să pălească în fața frumuseții ei. Și i-aș spune întruna cât este de minunată! Mi-aș dori să ne plimbăm pe o plajă pustie, în amurg, să ne alintăm picioarele în apa dătătoare de fiori a mării și să îi spun ce mult înseamnă ea pentru mine. Și dacă vorbele nu și-ar avea locul, atunci i-aș desena pe nisip cuvinte de dragoste.

Aș vrea ca mâinile noastre să se întâlnească, ca din greșeală, iar noi să tresărim surprinși, roșindu-ne până în vârful urechilor, ușor intimidați. Apoi, buzele fremătând de dorință să se unească într-un sărut care ne va smulge din lumea aceasta pământească, purtându-ne, ca într-un vis, pe planeta exclusivistă a iubirii noastre. Și, odată ajunși acolo, aș vrea să mă întind către înaltul cerului și să desprind din soare un snop de raze ca să i le prind în păr, iar luna i-aș așeza-o la gât, ca pe un giuvaier prețios. Pentru că este atât de frumoasă!

super playboyToate gândurile astea m-au frământat și m-au bântuit multă vreme, pentru că nu îndrăzneam să fac nimic din tot ce simțeam că vreau să fac. Și chinul ăsta a durat până în momentul în care, dintr-o dată, am realizat ce îmi lipsea, era vorba despre încrederea în mine.

Poate o să vi se pară ciudat, dar încrederea de care aveam nevoie am primit-o de la un parfum cu puteri secrete și care a făcut să se întâmple ceva de necrezut cu mine. În momentul în care am folosit Super Playboy m-am transformat ca prin minune într-un bărbat sigur pe el, un super seducător în adevăratul sens al cuvântului. Nimic din ceea ce vroiam să fac nu mi s-a mai părut prea îndrăzneț. Nu știu ce magie se găsește în parfumul acesta, dar vă asigur că nu este un mit ceea ce se spune despre el. Combinația unică de floare de bergamotă, măr roșu și piper mi-a dăruit toată încrederea de care aveam nevoie ca să fac ceea ce simt.

Super_Playboy_Print_SP.inddTrebuie să mă credeți, acest parfum are super-puteri, cea mai importantă fiind aceea că are capacitatea de a transforma aș vrea în… pot! Și sunt convins că acesta este adevăratul secret al seducției!

Acum ea este a mea și o privesc cum respiră liniștit, abandonată în brațele mele. Îmi place să o privesc când doarme și îmi place să îmi desfăt nările cu mirosul pielii ei combinat cu o adiere de frezie și mosc, de la noul parfum Super Playboy pentru ea. De când suntem împreună folosim amândoi aceste parfumuri cu puteri magice, pentru că alături de ele am descoperit jocurile seducției în care ne place să ne avântăm, regăsindu-ne și redescoperindu-ne continuu!

Acest articol a fost scris pentru concursul Superblog 2013.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.