Fantezii permise

Pentru mine totul este foarte clar, nu trebuie să mă gândesc prea mult timp. Fanteziile mele sunt simple și clare: profesoara cu ochelari rotunzi pe nas și cu o privire superioară, asistenta care încearcă să îți inspire încredere și să îți dea toate asigurările ca te poți lăsa pe mâinile ei și polițista care îți citește drepturile în timp ce îți pune cătușele. Tipic bărbătesc, o să spuneți! Aveți dreptate…

SevensinsCine poate să contribuie cu ceva pentru ca aceste fantezii ale mele să devină realitate? Unul dintre magazinele care pot face acest lucru este cu siguranță SevenSins, magazin online cu lenjerie intima de lux, lenjerie sexy, corsete, bikini, costume de baie, sutiene și lenjerie intimă pentru mirese. Simțiți deja cum atmosfera devine deja fierbinte, nu-i așa?

În încercarea de a regăsi fanteziile mele printre costumele sexy comercializate de acest magazin online, am colindat printre paginile pline de pasiune ale site-ului SevenSins. Scenariul este unul simplu: ai ajuns acasă după o zi istovitoare și ți-ar plăcea să te aștepte o surpriză fierbinte, eliberatoare de stres. Variantele pe care le propun eu sunt după cum urmează.

Profesoara a fost întotdeauna o persoană de neatins, o elitistă, dar cu siguranță că fiecare dintre noi am iubit o profesoară din școală sau  liceu. Profesoarele ne-au modelat cunoștințele și, uneori, alimentat fanteziile.

Apoi, câți dintre noi nu am privit cu ochii temători o asistentă în timp ce se pregătea să ne facă un vaccin? Vă amintiți cum ne-a liniștit zâmbetul ei, pentru ca apoi imaginea ei să nu ne mai iasă din cap zile sau săptămâni la rând?

Filmele polițiste americane ne-au cucerit dintotdeauna. Mai ales cele în care personajul principal lucra împreună cu o parteneră de gen feminin. Autoritatea venită din partea unei femei ne-a dat întotdeauna fiori, nouă, bărbaților.

De Black Friday, ziua reducerilor nebune, se fac oferte și pentru fantezii, așa că invită-ți perechea pe site-ul SevenSins pentru a-și alege costumul potrivit dorințelor tale, sau ia-ți inima în dinți și fă-i tu cadou această costumație. Fanteziile sunt permise!

Devino fan-ul paginii SevenSins și descoperi super oferte de Black Friday!

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fantezii permise

  1. newparts says:

    Ai dreptate si eu am fost indragostit de profesoara de matematica … de aia nu stiu matematica 🙂

    • decanu says:

      Iar eu de cea de română! Mâncam gramatică pe pâine, deși se pare că am cam uitat-o… Mă cam pune în încurcătură fi-miu cel mare, mă întreabă de modul supin?!… 🙂