Făurar în Miez de Lapte

delaco fan branzaCând mă gândesc la Miez de Lapte, mă gândesc, în primul rând, la Delaco, tărâmul brânzeturilor de calitate, bine cunoscut în lumea producătorilor de lactate de la noi. O companie care promovează prin fiecare angajat al său toleranța, curajul, cinstea și loialitatea idealurilor comune, precum și pasiunea față de ceea ce fac. Delaco își încurajează angajații la creativitate prin cuvintele: „Singurul lucru pentru care merită să te trezești dimineața este un vis”, iar acesta este un mod de viață pentru ei. Pasiunea acestor oameni care nu se tem niciodată să încerce lucruri noi, ne-a transformat pe tot mai mulți dintre noi în… Fani Brânză!

Se spune că percepția este realitate, iar eu ca și cumpărător al produselor Delaco, percep această companie ca pe una care a ales să savureze fiecare moment al călătoriei pe care o parcurge, mai presus decât încrâncenarea în atingerea obiectivului în sine și anume acela ca produsele sale să devină alegerea preferată a consumatorilor. Această atitudine pornește de la pasiune, inventivitate și, nu în ultimul rând, de la umor, cel care crează o stare de bine, pozitivă.

miez de lapte produsul anuluiCând mă gândesc la Miez de Lapte, mă mai gândesc la performanță înaltă. Gama de produse Delaco Miez de Lapte a participat anul acesta la amplul studiu realizat cu ajutorul consumatorilor din România, studiu care evaluează satisfacția acestora față de diverse categorii de produse urmărind criterii legate de atractivitate și inovație. La categoria brânzeturi, Delaco Miez de Lapte a primit premiul „Produsul anului 2013”, un vot de încredere care îi face cinste!

Când mă gândesc la Miez de lapte, mă mai gândesc la sănătate, pentru că două porții de Miez de Lapte asigură 66% din doza zilnică recomandată de Calciu și 50% din cea de Fosfor. Totul începe de la sănătate, iar cele două elemente sunt esențiale pentru organismul nostru, fiind responsabile de sănătatea oaselor și dinților noștri.

Miezurile de lapte de la Delaco nu conțin coloranți, conservanți și nici alte adaosuri artificiale, fiind mândre de originea lor naturală. Și grija merge și mai departe, existând o variantă cu 0% grăsimi care vine în întâmpinarea celor aflați la cură sau care trebuie să aibă grijă la consumul de grăsimi.

Când mă gândesc la Miez de lapte, mă mai gândesc la varietate, fiecare din cele 5 variante având ceva diferit. Miezul de Lapte Natur are 3 gramaje diferite pentru a răspunde tuturor nevoilor, iar celelalte două variante de prezentare a produsului sunt cea cu sare și cea fără grăsimi. Împreună formează o echipă redutabilă!

variante miez cu lapte

Când mă gândesc la Miez de lapte, mă mai gândesc, evident, la lapte.  Deși, așa cum bine spunea un fan brânză, sunt brânzeturi la origine, ceva între mozzarella italienească și urda românească, varietățile gamei Miez de Lapte sunt născute din laptele care reprezintă alimentul sfânt și primordial, cel cu care sunt hrăniți copiii din primele clipe de viață.

Laptele este un cuvânt atât de plin și de măreț încât nici nu a fost nevoie să aibă plural, nu degeaba a fost denumit hrana zeilor, inspirând imortalitate. Iar atunci când vrei să te referi la abundență, poți folosi expresia locul unde curge doar lapte și miere”.

Când mă gândesc la Miez de lapte, mă mai gândesc la culoarea alb. Albul nu este o non-culoare, ci el cumulează energiile tuturor culorilor. Albul inspiră curățenie, simplitate, puritate și inocență. Albul ajută omul să atingă claritate mentală, să depășească obstacolele și încurajează la purificarea gândurilor.

Tot culoarea alb simbolizează începuturile. Este pânza albă tocmai așezată pe șevaletul unui pictor pregătită să imortalizeze sentimente sau imagini, este foaia albă din fața unui poet gata să devină o poezie, este blatul simplu pe care un cofetar urmează să îl transforme într-o tartă delicioasă. Într-un mod similar, gama Miez de Lapte inspiră la creații gastronomice și stârnește imaginația, provocând-o.

Când mă gândesc la Miez de lapte, mă mai gândesc la creativitate. E o provocare pe care Delaco o lansează fiecăruia dintre noi, iar mie îmi place din când în când să îi dau curs. Îmi place să fiu, atunci când timpul îmi permite, făurar în Miez de Lapte, îmi place să creez combinații cât mai ingenioase și aș vrea să vă arăt și vouă cele mai recente opere ale mele!

Zilele trecute am fost la supermarket, am cumpărat Miez de Lapte, fructe felurite, legume diferite, biscuiți și câte și mai câte. Apoi, le-am pus pe toate pe masă, i-am rugat pe cei mici să aibă puțină răbdare, că deja se instalaseră la masă, și apoi mi-am lăsat imaginația să umble în voie!

După ce m-am lăsat pe mâna muzei gastronomice și a Miezurilor de Lapte, am creat trei feluri de mâncare, toate bazate pe Miez de Lapte de la Delaco: o salată, o frigăruie cu legume și, spre bucuria celor mici, un desert delicios.

Apoi m-am săturat privind pe cei mici cum au mâncat cu multă poftă o masă sănătoasă, foarte gustoasă și preparată cu drag de un… făurar în Miez de Lapte!

Acest articol a fost scris pentru concursul Superblog 2013.

Sursa imagini: www.delaco.ro, www.todayifoundout.com, www.capital.ro

Tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Făurar în Miez de Lapte

  1. arata delicios! colorat, apetisant, cu zambete in jur – nu lipseste chiar nimic!
    ne dorim tot mai multi astfel de faurari. multumim si multa bafta in continuare!

    • decanu says:

      Mulțumesc, Maria! Cel mare mi-a cerut în mod special să aibă miez de lapte la aniversarea lui de 12 ani! Chiar acum se întâmplă petrecerea 🙂