Frumoasă cu un scop precis

Pur și simplu nu puteam să îmi iau ochii de la ea. Era chiar acolo, în fața mea. Nu trebuia decât să ridic puțin privirea din laptop și iat-o! Bannerul postat chiar în fața clădirii de birouri unde lucram se unduia ușor în bătaia vântului, scoțându-i în evidență formele de felină îmblânzită. Nu mi se mai întâmplase până atunci să nu pot, pur și simplu, să-mi dezlipesc privirea de ceva. Și totuși, nu puteam face nimic. Eram complet vrăjit și simțeam dorința nestăpânită ca vedeta aceea misterioasă să fie a mea…

Și așa s-a și întâmplat, a mea a fost! M-am dat peste cap și am cumpărat Toyota Corolla pe care o conduc și astăzi. Nicio piedică nu mi-a stat în cale pentru că a fost dragoste la prima vedere!

Acum, stând și judecând la rece, nu îmi trebuia altă mașină, cea pe care o conduceam atunci nu avea mai mult de 2 ani. Și se știe că cel mai mult pierzi dacă vinzi o mașină pe care ai cumpărat-o de nouă după 2-3 ani. Dar Corolla m-a fermecat pur și simplu, am ales cu inima și nu regret niciun moment alegerea pe care am făcut-o. De atunci suntem împreună și avem o sumedenie de amintiri foarte dragi.

Și astăzi am un sentiment plăcut atunci când mă urc la bordul Corollei mele, care, în cei 6 ani de când suntem împreună, deși s-a maturizat prin cei 70,000 de km la bord pe care i-am parcurs, a rămas la fel de primitoare și de încredere ca întotdeauna. Ea m-a condus pe mine și familia mea oriunde ne-am dorit, în confort, în siguranță deplină și fără nicio surpriză neplăcută. Și-a câștigat, pe bună dreptate, statutul de membru al familiei mele.

Am vrut să împărtășesc toate astea cu voi deoarece sunt mândru că mașina familiei mele este o Toyota Corolla, cu atât mai mult cu cât aceasta marcă este cea mai vândută mașină din toate timpurile. Din 1966, când s-a fabricat primul model, s-au vândut peste 40 de milioane de unități din cele 11 generații de Corolla. Acum înțeleg acest record și prin propria mea experiență, fiind și eu, la rândul meu, sedus iremediabil de această marcă intrată în legendă.

Dar, întrucât chiar și o legendă are nevoie să se reinventeze, astăzi, noua Toyota Corolla ține să ne surprindă din nou, prezentându-se simplu: „frumoasă cu un scop precis”. O mașină care îmbină esteticul cu fiabilitatea într-un duet care te cucerește făcând inutilă rezistența. Cele două caracteristici principale ale noii generații de Corolla se completează reciproc, esteticul reprezentând alegerea emoțională, iar fiabilitatea pe cea rațională.

toyota-Corolla-2013-exteriorEsteticul, cel responsabil să atragă privirile, conferă o plus-valoare oricărui produs, fiind percepția omului asupra frumuseții așa cum este ea definită și conturată prin intermediul simțurilor. Liniile precise dar, în același timp, elegante ale noii Toyota Corolla îți alintă privirea, materialele de cea mai bună calitate îți înfioară mâinile, iar sunetul precis oferit de sistemul Toyota Touch 2 îți desfată urechile. Toate acestea sunt ingredientele unei imagini de un bun gust desăvârșit.

toyota-Corolla-2013-interiorEsteticul este, cred, componenta design-ului cea mai apropiată de artă, iar noua Corolla jonglează cu culorile, formele, texturile, contrastele sau liniile în balans, creând un impact emoțional puternic. Este impactul de care vorbeam mai devreme și care declanșează alegerea emoțională, cea care, de cele mai multe ori, este mai puternică decât cea logică. Vă spun din experiență, doar am trecut prin asta!

Eleganța și stilul nu înlocuiesc însă substanța, ci doar o augmentează. Dacă este vreun cuvânt care se asociază pe deplin cu compania Toyota, acesta este, cu siguranță, fiabilitatea. Esteticul este cel care te atrage în prima clipă, fiabilitatea este cea care te însoțește și își pune amprenta pe măsură ce anii trec. Caracteristicile legate de fiabilitate sunt cele care definesc alegerea rațională.

Dacă vorbim în termeni de cifre reci, fiabilitatea este însumarea a două componente și anume numărul de reparații și costul acestora. Noua Corolla propune costuri scăzute pentru piese și reparații, accesoriile având 3 ani de garanție. Și ce argument mai puternic poți aduce fiabilității decât faptul că noua Toyota Corolla oferă garanție completă de 5 ani și garanție anti-perforare de 12 ani.

fiabilitate toyota corolla

O mașină trebuie să fie, în primul rând, de încredere, să știi că nu te lasă la greu, că nu îți dă niciodată planurile peste cap și că nu te transformă în sclavul ei, ci ea este cea care te servește. Iar noua Toyota Corolla este exact așa cum ar trebui, o mașină fiabilă, este mașina care te va duce acolo unde îți dorești!

Tehnologii de ultimă generație precum Smart Entry & Start, sistemele de siguranță ABS, EBD, VSC, HAC sau sistemul inteligent de asistență la parcare Simple IPA, sunt puse în evidență și garantate de fiabilitatea legendară Toyota.

Noua Corolla este frumoasă cu un scop precis și anume acela de a te răsfăța, a te însoți în siguranță și a-ți crea experiența aceea unică pe care numai o Toyota o poate oferi.

decanu si noua corollaȘi cred că am mai descoperit un scop ascuns și anume acela de a mă seduce pe mine! Trebuie să vă mărturisesc că, de când am văzut noua Corolla, îmi fac destul de des drum prin showroom-ul Toyota de lângă clădirea de birouri în care lucrez. Am vorbit deja cu cei de acolo despre programul de buy-back ca să mă asigur că Toyota mea de azi va fi pe mâini bune. Cât despre noua Corolla, ce să vă mai spun, am senzația că ne potrivim de minune. Acum spuneți și voi, nu-i așa că ne stă bine împreună? Of, cred că mă îndrăgostesc din nou

Acest articol a fost scris pentru concursul Superblog 2013.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.