Gala SuperBlog 2012

Gala SuperBlog 2012 a fost, cum altfel, la superlativ! După ce bloggerii care au fost prezenți și-au primit diplomele și premiile, am făcut câteva poze pentru posteritate. Am avut ocazia sa cunosc mulți dintre cei ce au participat la această ediție a competiției și acest lucru mi-a făcut o deosebită plăcere, întrucât unul dintre motivele pentru care m-am aliniat la startul concursului a fost să cunosc cât mai mulți colegi de breaslă. Iar SuperBlog mi-a îndeplinit această dorință.

Am avut chiar ocazia sa acord primul meu interviu la radio, pe care îl puteţi asculta aici (de la minutul 33:38).

Vă prezint şi un film cu gala de premiere în care am primit premiul 3, lucru de care sunt extraordinar de mândru!

Piesa de teatru la care am fost invitaţi a constituit o adevărată surpriză, a fost absolut senzațională, Maia dovedind din nou că este o actriță extraordinară!

Și petrecerea a fost una reușită, în care am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine, să depănăm amintiri din timpul concursului, să tragem învățăminte și să ne propunem lucruri îndrăznețe pentru viitor!

Am numai amintiri plăcute după această experienţă, aşa că nu pot decât să mulţumesc din suflet organizatorilor, sponsorilor, partenerilor media şi concurenţilor pentru SuperBlog 2012!!!

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.