Gânduri înainte de începerea SuperBlog 2012

Aștept cu nerăbdare începerea concursului, așa că simt nevoia să îmi pun ordine în gânduri și să îmi stabilesc obiectivele. Nu particip la concurs pentru premii… nici vorbă! Fiind la început în blogging, m-am înscris cu dorința de a cunoaște cât mai multa lume din blogosfera românească și pentru a mă evalua față de ceilalți participanți. Mă simt mândru să fiu în compania atâtor bloggeri cu experiență, dar sunt sigur că și cei aflați la prima participare, cum este și cazul meu, au ceva de spus în această competiție. De aceea, mă bucur că avem o concurență importantă, pentru obiectivele mele concurența este benefică. Este foarte important să știu dacă sunt pe calea cea bună, iar acest concurs este o ocazie numai bună pentru a afla acest lucru.

Pentru o bună disciplină pe parcursul competiției, am simțit că este neaparată nevoie să îmi definesc foarte clar regulile pe care va trebui să le respect timp de două luni.

Așadar, pentru SuperBlog 2012 îmi stabilesc urmatoarele obiective:

  • Să duc competiția până la final, oricât mi-ar fi de greu. Știu că ritmul va fi unul draconic și, citind despre edițiile trecute, am văzut că mai mult de jumătate dintre concurenți au cedat pe parcurs. Eu nu vreau să renunț, vreau să ajung printre finaliști.
  • Să respect întocmai cerințele din fiecare temă de articol.
  • Să fac o documentare riguroasă pentru fiecare subiect din concurs și să încerc să-mi las puțin gândurile „la dospit” înainte de a scrie articolele.
  • Să respect termenele limită pentru publicarea articolelor. Vor fi, probabil, suficiente motive de depunctare ca să-l mai adaug și pe acesta pe lista…
  • Să încerc să aduc articolele pe care le voi scrie pentru concurs în tematica site-ului. Lucrul ăsta știu că va fi, uneori, foarte greu de realizat, însă vreau să încerc.

Ca să și realizez tot ce mi-am propus mai sus, o să fie nevoie și…

  • Să am inspirație
  • Să am energia necesară să termin maratonul…
  • Să am, bineînțeles, și un dram de noroc!

Acum că am așternut toate lucrurile astea pe hârtie, mă simt mai bine… Am un plan! Voi cum vă pregătiți pentru SuperBlog 2012?

Tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Gânduri înainte de începerea SuperBlog 2012

 1. irina says:

  Eu n-am ce sa pregatesc pentru ca nu se stiu temele. Prefer sa-mi pastrez energia pentru atunci.

 2. maya says:

  Mno tu esti organizat, eu sunt mai haotica un pic, am ca obiectiv numai sa rezist pana la final 🙂

 3. Dana says:

  Succes si tie! E o competitie frumoasa .