Garajul

HP-GarageGarajele au dovedit de-a lungul timpului că sunt adevărate surse de inspirație și vetre unde s-au copt și de unde au plecat cei mai de succes oameni și cele mai importante afaceri care au definit, influențat și chiar schimbat la propriu lumea în care trăim. Ce afaceri au demarat într-un garaj? Amazon, Apple, Disney, Google, Harley Davidson sau Hewlett-Packard sunt suficiente exemple ca să înțelegeți la ce mă refer?

Așa că de ce ar fi de necrezut că LaptopGarage, un magazin online ce comercializează componente laptop cu 12 luni garanție, oferind service și reparații laptopuri nu ar fi unul dintre viitoarele business-uri care vor revoluționa lumea online. Garajul este și va fi cel mai mare descoperitor al afacerilor care construiesc viitorul!

Iată-mă, așadar, ajuns și eu la garajul de laptopuri pentru a-mi aduce la zi unealta pe care o folosesc acasă pentru blogging, prelucrare poze și filme personale sau, pur și simplu, pentru navigarea pe internet.

Deoarece laptopul meu este destul de vechi, primul lucru la care mă uit este să găsesc o opțiune de a schimba bateria. Un laptop nu este laptop dacă nu are autonomie și nimic nu mă deranjează mai mult decât să trebuiască să fiu tot timpul conectat la priză, iar atunci când mi-e lumea mai dragă să rămân fără baterie…

Apoi, vreau să extind spațiul de stocare al laptopului meu cu un nou hard disk. Am nevoie să stochez din ce în ce mai multe informații pe care să le am cu mine oriunde mă duc, iar performanțele la care au ajuns astăzi aparatele foto, mă obligă să acord din ce în ce mai mult spațiu amintirilor mele digitale. Am ochit deja un HDD laptop Western Digital de 500 GB, care îmi va oferi o capacitate de stocare liniștitoare.

Nu în ultimul rând, îmi voi face un upgrade la memoria RAM, cea care oferă confortul pe parcursul utilizării laptopului, la fel precum cuplul oferă plăcerea condusului în cazul unei mașini. Chiar dacă mașina are motorul puternic (a se citi procesor), dacă cuplul este mic (a se citi memorie RAM), atunci experiența utilizatorului are de suferit.

Laptop-GarageEi bine, cu acest minim de atenție din partea mea, cred că și laptopul meu va fi mult mai generos cu mine și îmi va fi, ca de obicei, un companion nedespărțit.

Faceți și voi o vizită pe la garajul de componente și accesorii laptop, deoarece este înrolat în campania reducerilor nebune de Black Friday. Devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de super oferte!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.