Hai România!

romania ungariaDupă un meci senzațional cu Ungaria, cu o luptă dusă de unguri în stradă și de români pe teren, am obținut o victorie care ne dă mari speranțe pentru a ne califica la barajul pentru Campionatul Mondial din 2014.

Am fost în tribune la meciul cu Ungaria și am plecat de acolo doar cu lucrurile bune: o atmosferă extraordinară, un meci controlat de la cap la coadă de jucătorii români, 3 goluri superbe și fiesta de la final! Lucrurile negative parcă nici nu mai contează acum…

Am simțit foarte intens forța unei națiuni care și-a purtat echipa favorită spre victorie. S-a cântat în mai multe rânduri imnul național dintr-o mie de piepturi. Este ceva extraordinar, credeți-mă! Este atât de important să îți susții echipa, să fii alături de ea la bine și la rău.

Am observat faptul că, în ultimul timp, tot mai multe instituții se apropie de fenomenul sportiv. City Insurance este una dintre ele, aceasta lansând un concurs prin intermediul unei aplicații pe facebook prin care poți câștiga bilete la meciurile naționalei.

Și pentru meciul România – Turcia se pot obține bilete gratuite la meci de la City Insurance printr-un mecanism simplu: îți instalezi aplicația, încarci o poză sau mai multe cu tine de la meciul România – Ungaria, o trimiți la cât mai mulți prieteni și strângi voturile lor. Premiile sunt zilnice și se acordă celor mai votate fotografii. Simplu, nu?

Am să postez și eu poze de la meciul trecut și apoi mă pregătesc de următoarea provocare, cea de miercuri. Turcii, adversarii noștri tradiționali, nu se vor lăsa ușor. Iar noi sper să îi învingem pe teren, cu calm și eleganță, fără a fi nevoie să ne pârjolim recoltele sau să otrăvim fântânile :-)!

Hai România!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.