Începuturi

rasaritOmul are parte de-a lungul vieții sale de multe începuturi, iar aceste începuturi nu coincid întotdeauna cu copilăria sau tinerețea. Voit sau involuntar, pornim pe drumuri noi care ne desăvârșesc și ne diferențiază în același timp ca și indivizi.

Începuturile sunt precum diminețile, pline de speranțe și de promisiuni. Iar omul are atât de multă nevoie de ambele… Începuturile sunt despre emoție, despre dorință, despre nerăbdare, freamăt interior, îți fac ca sângele să curgă mai vânjos prin vene, te fac să simți cu tărie că trăiești. Toate începuturile din viața mea au însemnat pentru mine o injecție cu energie, cu viață, fie că a fost vorba despre prima bicicletă, prima zi de școală, primul sărut, nașterea primului copil sau prima zi ca și blogger. Prima zi…

bloggingUnul dintre lucrurile pe care le-am început în ultima vreme a fost, desigur, blogging-ul. Un început pe care nu îl intuiam în niciun fel înainte să se întâmple, pur și simplu.

Pregătirile și prima zi de blogging îmi aduc aminte de prima zi de școală. Și una și cealaltă mi-au deschis uși către cunoaștere sau autocunoaștere, m-au făcut să cunosc oameni noi, cu unii dintre ei devenind chiar prieten.

Întrebări firești precum „Oare o să mă descurc? O să îmi fac prieteni?” mi se învârteau în cap în prima mea zi de școală. În prima zi în care am publicat un articol pe blog așteptam înfrigurat să primesc primul comentariu, aveam nevoie de confirmarea că sunt pe drumul cel bun.

Școala și blogging-ul reprezintă perioade din viața mea care m-au definit și încă mă mai definesc, prima dintre ele hrănindu-mi mintea, iar cea de-a doua sufletul.

profi te premiazaToate gândurile de mai sus mi-au fost provocate de concursul organizat de Profi și aflat anul acesta la a treia ediție, un concurs menit să promoveze și să premieze școala, una dintre instituțiile fundamentale ale societății noastre.

Dacă îți aduci aminte cu drag de prima zi de școală, atunci inițiativa propusă de Profi de a ajuta școala sigur va trezi și în tine amintiri dragi. Regulamentul ediției din acest an a concursului Profi te premiază poate fi consultat aici.

Eu susțin în cadrul acestei campanii Școala Gimnaziala Constantin Brâncuși și invit pe toți cei care se simt apropiați de ea să participe la concurs!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.