Femeile, florile și legătura lor specială

After women, flowers are the most lovely thing God has given to the World. (Christian Dior)

După femei, florile sunt cel mai minunat lucru pe care Dumnezeu l-a dăruit omenirii, spunea Christian Dior, un mare iubitor și creator de frumos. Și cred că avea mare dreptate, femeile și florile au o legătură specială, ce parcă nu poate fi explicată, este mai presus de rațional.

Femeile au un rol atât de special în viața noastră, a bărbaților, ele ne sunt mame, fiice, soții sau prietene și ne completează și augmentează viața. Lor le datorăm în primul rând viața proprie dar și viața pe care o dau copiilor noștri. Ele ne sunt alături mereu și ne insoțesc de-a lungul vieții, fiind întotdeauna cele care echilibrează balanța în tot ceea ce facem, fără acest echilibru nu îmi imaginez cum ar fi traiul nostru. Și, tocmai de aceea, cred că e important ca, din când în când, și fără a avea neapărat un motiv evident, cum se întâmplă cu ziua de 8 martie sau zilele lor de naștere, șă sărbătorim reprezentamtele sexului frumos.

Femeile au nevoie de la noi să simtă că sunt iubite, apreciate pentru ceea ce fac și, de multe ori, un simplu buchet de flori însoțit de o îmbrățișare face minuni, pentru că florile știu să vorbească femeilor într-un mod special, pot să transmită emoții, sentimente, gânduri și idei mai bine decât o putem noi, bărbații, face uneori.

Încă de la începutul timpurilor, florile au avut un loc aparte în viața oamenilor, pe lângă faptul că ele erau folosite ca și elemente decorative, în Epoca Victoriană s-a creat chiar un limbaj al florilor care a primit denumirea de floriografie. Acest limbaj putea spune „nu îți pierde speranța!”, „totul va fi bine!”, „mulțumesc!” sau „te iubesc cu înflăcărare!”.

Poezia, pictura au folosit și ele de-a lungul timpului simbolistica florală, iar în Japonia Hanakotoba și Ikebana sunt practici care folosesc florile pentru a transmite mesaje.

Florile oferite unei femei dragi din viața noastră reprezintă un gest atât de simplu dar care poate transmite atâta emoție! De multe ori, deși ne gândim des la ființele dragi, tumultul vieții cotidiene ne împiedică să facem chiar și un gest atât de simplu precum să ne oprim la o florărie și să le cumpărăm un buchet de flori.

Vă pot da o idee pentru a depăși acest obstacol, soluția este Interflora Romania, o florărie online, lider în livrarea de flori în întreaga lume, care vine în întâmpinarea celor ocupați sau a celor care sunt departe de o femeie importantă pentru ei și vor totuși să îi dăruiască o dovadă de iubire, recunoștință sau mulțumire. De pe site-ul lor poți alege buchete de flori și pentru ocazii speciale, precum aniversări, nunți sau botezuri.

Poți alege trandafiri roșii pentru a-i mărturisi din nou soției dragostea ce i-o porți, sau orhidee violet pe care să le dai fiicei tale cu ocazia obținerii primului job. sau poți alege energia culorilor create de un aranjament cu zambile, lalele și frezii pe care să le dai iubitei tale. Poți alege un buchet mixt cu lalele și garofițe pentru a-i spune un simplu mulțumesc mamei tale. Îți vei umple sufletul de fericire văzând surprinderea și apoi emoția persoanei iubite! Nu trebuie să aștepți o ocazie specială, poți trimite flori online chiar acum unei femei speciale din viața ta!

Și poți face asta atât de simplu prin serviciul de livrări buchete de flori care să te scutesc de efort. Interflora Romania face parte din grupul Interflora International cu o tradiție de 110 ani. Poți trimite flori cadou foarte rapid, în întreaga lume, iar acestea au garanția prospețimii, întrucât rețeaua proprie creată de această companie va face posibilă livrarea de la o florărie aflată cel mai aproape de destinație.

Femeile și florile sunt comori lăsate pe Pământ de Dumnezeu, așa că haideți să sărbătorim cât mai des femeile din viața noastră, un gest simplu precum oferirea unui buchet de flori face minuni!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.