La colindat prin magazine… online

GlittioC-așa-mi vine câteodată, să colind în lume toate… magazinele online în căutarea unor ținute potrivite stilului meu, pentru a mă inspira și pentru ca atunci când mă duc la magazinul firmei respective să știu deja cam ce îmi doresc. Iată-mă, așadar, acum pe site-ul unui magazin online de haine, Glittio, cu mărci de calitate și cu prețuri care par să se potrivească pentru orice buget.

camasa repabloIa să văd dacă încropesc de o ținută smart casual pentru mine cu produsele de pe acest site! Primele obiecte vestimentare la care mă uit sunt cămășile. Îmi plac noile modele slim fit, pentru că îți pun în evidență atuurile dar te și obligă să te păstrezi… fit, cum se spune azi, adică să ai o siluetă adecvată pentru așa ceva. Cea mai mică urmă de burtică distruge iremediabil o astfel de ținută. Bun, deci o să îmi creez singur o provocare cu o cămașă de la Repablo. Culoarea? Bordo, desigur, o culoare la modă azi.

pulover

La această cămașă aș purta o pereche de blue-jeans bleumarin și aș asorta un pulover tot de la Repablo, pe care să îl port pe umeri, așa de chichi. Ținuta asta îți conferă un aer relaxat și stăpân pe tine care are un impact și asupra celor din jur. Brandul Repablo a fost adus în premieră în România de Glittio Online Shop. Marca Repablo se adresează bărbaților care apreciază confortul, estetica și calitatea, având ca motto, „moda este pasiunea noastră”, ceea ce îmi oferă încredere în produsele lor.

pantofiAș sparge un pic tonurile asortate cu o pereche de pantofi din piele întoarsă maro. Încă din copilărie, de când am tânjit enorm după o pereche de Insulated, bocancii aceea maro deschis atât de greu de procurat pe vremea comunismului, mi-au rămas la suflet culoarea asta și materialul din piele întoarsă. Așa că nu rezist tentației de a îmi lua o astfel de pereche de pantofi.

geacaÎn final, pentru că am intrat în sezonul rece, o geacă este mai mult decât binevenită. M-am oprit asupra unei geci Tindall, bleumarin, de la Brave Soul, unul dintre cele mai apreciate branduri din Marea Britanie și care a intrat destul de bine și pe piața românească.

Nu mai e mult și chiar vine vremea de colindat prin magazine după ofertele din perioada sărbătorilor de iarnă. Până atunci, însă, mai avem o ocazie pe care nu trebuie să o ratăm și anume ziua de Black Friday de la finalul acestei luni! Happy Shopping!

Devino fan-ul paginii Glittio și descoperi super oferte de Black Friday!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.