M-am înrolat în BLOGWARS!

Deși abia a început noul an, îmi este deja dor de atmosfera unei competiții de blogging. Așa că, aflând că un nou concurs este pe cale să înceapă, nu am stat pe gânduri și m-am înrolat în Blogwars 2013!

Acesta este un concurs de blogging creativ pe teme tehnologice. Gadgeturile fac tot mai mult parte din viața noastră, fie că vrem sau nu. Așa că asemenea teme sunt, cu siguranță, de interes pentru foarte mulți, mai ales pentru cei din comunitățile online, cum este cazul cititorilor blogurilor noastre.

Concursul se desfășoară sub forma a 10 etape, începând de la jumătatea lunii ianuarie, oferind participanților care părăsesc competiția ocazia să facă parte din juriu, păstrându-le astfel interesul treaz.

Urez multă baftă tuturor celor care se vor alinia la startul competiției!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to M-am înrolat în BLOGWARS!

 1. Mihaela says:

  Multa bafta! Tu esti artileria grea..:)

 2. Mult succes în noua provocare! La mulți ani și-un an, Dane, așa cum ți-l dorești!
  Toate bune de pe meleaguri nemțene, de la poalele Ceahlăului, unde ninge ca-n povești…acum!

  • La mulți ani și ție, Cristina! Un an așa cum ți-l dorești! Într-unul din primele tale comentarii postate pe blogul meu spuneai ca ți-ar plăcea să colaborăm, așa că poate anul acesta chiar se va concretiza acest lucru. Ce zici?

 3. vienela says:

  Sa ai bafta, Dan!

 4. vlad says:

  Mult succes in noua competitie si, apropo, felicitari pentru reusita ta de la SuperBlog2012!

 5. Succes! Sunt sigură că vei ajunge până la ultimele etape. 🙂

  • La acest concurs este foarte importantă prima etapă, pentru că ea stabilește deja finaliștii. Mulțumesc pentru încurajare, Emilia! Tu te-ai înscris?

 6. ANCA GIURGIU says:

  Bafta la concurs! Eu imi prind urechile in tehnologie, dar tu cred ca vei ajunge departe :).Iti tin pumnii sa iasa bine!

 7. Ramona says:

  Foarte interesant concursul si sunt sigura ca vei fi in fruntea clasamentului asa cum ne-ai invatat. Iti tin pumnii si mult succes!