Magazinul de vise

– Repede, spuse un adolescent care intră în grabă mare în magazin. Dați-mi, vă rog, un vis cu jocul de strategie Warlords pe care mi-l doresc atât de mult, nu mai am răbdare până la ziua mea!

– Stai ușor, tinere! i-am răspuns eu. Versiunea multiplayer, ca să te poți juca cu prietenii tăi, da?

– Normal! Mai încape îndoială? răspunse băiatul încântat de ofertă.

I-am dăruit visul dorit și el a zbughit-o chiuind de bucurie pe ușă. Sunt atât de nerăbdători tinerii din ziua de azi, vor ca toate visele să li se împlinească pe loc! Deunăzi, un alt tânăr, cam de aceeași vârstă, mi-a cerut un vis despre un nou calculator pentru gaming. După ce i l-am dat, la câteva minute, s-a întors rugându-mă să îi fac un upgrade la vis cu o placă video mai performantă. Asta e, mai greșesc și eu, așa că l-am ajutat imediat.

De departe, cele mai dificile sunt adolescentele. Ele au o mulțime de vise, care mai de care mai trăznite și chiar contradictorii, pentru că nu știu exact ce vor. Acum vor un vis cu un făt frumos pe un cal alb, apoi zic nu, mai bine cu un prinț bogat dintr-o țară exotică, ba nici așa nu e bine, se întorc la visul cu vecinul lor de la bloc care e tare sexy… Trebuie să recunosc că îmi e foarte greu să le servesc, până mă duc în spate să le plămădesc visul, ele deja vor altceva.

Femeile căsătorite sunt mult mai ușor de mulțumit decât erau înainte de a se mărita. Ele au în general vise legate de familie, de casă și de cei dragi. Mai au și ele momentele lor de nehotărâre, dar atunci e vorba, în general, despre schimbarea culorii părului sau cumpărarea unei rochii pentru o ocazie.

În contrast, la bărbați e cel mai simplu, ei vin cu vise foarte concrete, iar eu le onorez cererile imediat și fără greșeală! Unii vor o mașină nouă, alții o casă cu gradină și piscină, iar alții un vis despre… mai bine mă opresc aici, etica profesională îmi interzice să vă dezvălui chiar tot. Cei care mă bine-dispun cel mai mult sunt, însă, bărbații care vin să îmi ceară un vis în care o cer de soție pe prietena lor, sunt atât de emoționați, sărăcuții!

Vreau să vă spun că îmi place enorm ceea ce fac, lucrez la magazinul de vise și nimic nu m-ar putea face mai fericit decât această slujbă prin care pot să dăruiesc oamenilor visele de care au nevoie!

Mulți mă consideră ajutorul lui Moș Crăciun sau al Iepurașului, dar consider că sunt mult mai mult decât atât. Nu vreau să mă laud, nici nu vreau să mă plâng, dar eu lucrez tot timpul anului și am deschis non-stop! Așa că nu mai stați, spuneți-mi ce vise vă doriți!

***

banca-transilvania-starSe făcea că lucram la un magazin de vise, ce frumos! Nu e departe de realitate visul meu… Cu noul meu card de cumpărături de la Banca Transilvania pot cumpăra în rate fără dobândă de la magazinele partenere și, în plus, pot acumula puncte STAR care se convertesc înapoi în bani pentru a continua cumpărăturile. Cardul ăsta e o adevărată baghetă magică cu care pot îndeplini dorințele celor dragi, exact așa, ca în visul meu!

Pentru că se apropie sărbătorile și am la dispoziție pe card 5 000 de euro, am să mă duc să iau cadouri pentru toată lumea. Un ceas nou pentru soție de la B&B Collection, jucării pentru cei mici de la Noriel și apoi am să pot face familiei mele surpriza la care mă gândesc de atâta vreme și anume să mergem la vară în Franța pentru a susține echipa României de fotbal la turneul final. Magazinul de vise deschis de Banca Transilvaniei face dorințele să devină realitate!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

Surse foto: super-blog.eu, floridarlm.com

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.