Național Arena – un stadion civilizat

micii stelistiIeri am fost pentru a doua oară pe National Arena însoțit de băieții mei, dar a fost primul meci cu miză și cu mulți spectatori, aproape 41.000 de microbiști participând ieri la Steaua – Vardar Skopje.

M-am simțit în siguranță pe stadion și credeți-mă că atunci când mergi cu copiii ești mult mai atent la acest aspect. Deși lume multă, așa cum spuneam, stadionul poate să preia cu ușurință un volum mare de spectatori. Am ajuns la stadion cu 30 de minute înainte de meci și în 15 minute eram așezați pe scaune.

Arena arată foarte cochet și modern, dându-ți senzația, de îndată ce îi calci porțile, că ești pe un stadion al unei mari echipe europene. Curățenia este acceptabilă, toaletele bine întreținute, iar faptul că nu se fumează decât în exteriorul stadionului dau un aer de civilizație de care aveam nevoie.

National Arena începe să se prezinte ca un stadion occidental, unde poți veni fără grijă cu copiii pentru a urmări un meci de fotbal și pentru a le sădi celor mici dragostea pentru sport. Mai sunt câteva aspecte care trebuiesc corectate și care țin de comportamentul unora dar primul pas a fost făcut, există cadrul în care gradul de civilizație se poate îmbunătăți.

Ceea ce știu sigur este că băieții mei au gustat din plin meciul, urmărindu-l cu sufletul la gură și bucurându-se din plin la fiecare gol atunci când au avut ocazia să fluture primul lor fular cu Steaua!

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Național Arena – un stadion civilizat

  1. Adrian Manea says:

    Deşi sunt stelist, nu am fost până acum sâ văd live echipa lui Reghe, şi nici pe National Arena nu am ajuns. Foarte bine că ţi-ai dus băieţii pe stadion. Fetele mele nu sunt interesate de fotbal. 🙂 Sper să ajung la National Arena la meciul cu Ungaria.

  2. Nu prea imi place mie fotbalul dar mai ma uit la meciuri cand e de vazut adica cand joaca Astra Giurgiu dar si atunci nu prea ii urmaresc decat pe portar.