O soluție pentru achiziția de materiale de construcții

Visurile, atunci când sunt alimentate cu speranță și gândire pozitivă, devin realitate! Totusi, așa cum spunea Colin Powell,

A dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work.

Așadar, este nevoie de implicare, dăruire și multă muncă pentru ca un vis să devină realitate, acesta nu se realizează doar prin magie pură.

Cam în situația asta sunt eu în acest moment. Îmi doresc de mult să am o casă cu curte pentru familia noastră și iată că principalele obstacole au fost depășite. am achiziționat un teren și am și mijloacele de finanțare pentru construcție, așadar una dintre dorințele mele cele mai mari este pe cale să se realizeze!

Toate bune și frumoase, însă am realizat faptul că greul de-abia de acum începe. Construcția în sine și amenajarea casei și grădinii necesită niște aptitudini speciale. Și aici sunt două opțiuni, fie te apuci să studiezi din greu, fie lași pe cei specializați să te ajute. Eu unul, deși sunt autodidact de felul meu, consider că atunci când este vorba de cunoștințe care îți folosesc doar punctual, nu este ceva ce îți poate fi de folos pe termen lung, nu are rost să faci efortul de a te familiariza cu respectivele domenii. Cam așa este și în cazul construcției unei case, faci asta în viață poate doar o dată.

Bineînțeles că prietenii mei care au trecut prin această experiență s-au grăbit să îmi dea sfaturi și, pe, măsură ce primeam mai multe informații, cu atât deveneam mai confuz… Așa că am început să explorez soluții pe internet.

După multe zile de căutări legate de achiziția de materiale de construcții, am descoperit Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, un broker online de materiale de construcții al cărui concept și propunere mi-au atras atenția. Oferta acestora constă în materiale pentru structura si fundatie, acoperisuri, izolatii, tamplarie PVC, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare, termoizolatii, tencuieli decorative, amenajari exterioare și amenajari interioare adică au cam tot ce îți trebuie pentru construcția și amenajarea unei case la curte, cum este cazul meu. Pentru că este o abordare foarte diferită față de celelalte opțiuni de procurare a materialelor necesare în construcții și pentru că pentru mine propunerea lor mi-a venit mănușă, trebuie să vă împărtășesc și vouă!

Înainte să vă povestesc experianța mea cu această companie, aș vrea să vă spun un alt factor care mi-a dat încredere să conlucrez cu ei, acesta fiind multitudinea de recenzii video date de clienții Vindem-Ieftin.ro, aceste testimoniale fiind cel mai bun mod de a garanta calitatea serviciilor și produselor oferite.

Bineînțeles, principalul factor pe care îl căutam era raportul preț – calitate. Pentru că nu voiam să fac în niciun fel rabat la calitate, căutam cele mai bune oferte de materiale de construcții pentru noul nostru cămin. Așa am descoperit pe cei de la Vindem-Ieftin.ro iar promisiunea lor este că au prețuri imbatabile. Acest lucru este posibil datorită faptului că ei livrează direct de la producător, prețul oferit de ei nefiind purtător de alte costuri precum cele cu depozitarea și manipularea în mai multe rânduri a mărfurilor. Într-adevăr, făcând o comparație, tot cu ajutorul specialiștilor lor, cu alte oferte, am avut certitudinea că ei reprezintă cea mai bună opțiune! Reducerea de preț între Vindem-Ieftin.ro și un depozit sau hypermarket poate fi între 10% și 30%, singurul adaos în acest caz față de prețul de producător fiind doar cel al casei de comenzi.

Atunci când vrei să găsești prețuri bune, te adresezi, de regulă, către fiecare nișă, în încercarea de a îți optimiza costurile. Asta presupune însă un efort semnificativ. De ce să nu cumperi totul dintr-un singur loc, așa cum îți propune casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro?

Lucrul pe care l-am apreciat cel mai mult a fost, fără îndoială, faptul că am beneficiat, gratuit, de consiliere de specialitate. Acest lucru este esențial atunci când nu cunoști un domeniu. Sfaturile pe care mi le-a dat George de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro s-au dovedit a fi foarte bune și oportune. Am făcut o echipă foarte bună cu el și țin să îi mulțumesc pe această cale!

Am ajuns astfel să colaborez cu această companie, reuțind sa externalizez în cea mai mare parte serviciul de achiziție a materialelor de construcție pentru noua casă!

Calitatea livrării este foarte importantă și aceasta este, deasemenea, garantată de Vindem-Ieftin.ro. Eu tocmai am primit prima livrare de la ei și am vă rog să mă scuzați, mă duc să filmez descărcarea materialelor întrucât vreau să contribui la secțiunea de recenzii video a Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018.

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.