Outlet online

Nu este adevărat că iarna nu contează cu ce te îmbraci. Oamenii te observă chiar dacă trec pe stradă mai grăbiți sau mai zgribuliți, iar tu trebuie să fii la înălțime și în sezonul rece. Te-ai gândit cum poți să fi fashion în iarna care tocmai s-a instalat?

kurtmannEi bine, o opțiune este Kurtmann un outlet online de haine de femei, bărbați și copii ale mărcilor Zara, Bershka, Stradivarius, Mango, Pull and Bear și altele, la prețuri cu 30-70% mai mici ca în magazine.

Dacă vă întrebați de ce ați cumpăra dintr-un outlet în loc de un magazin normal, atunci dați-mi voie să vă dau câteva argumente. Primul avantaj al outlet-urilor este că toate articolele pe care le găsiți acolo au prețurile reduse, uneori chiar cu 50% față de cele inițiale. Apoi, nu trebuie să vă temeți de calitatea produselor, deoarece ele nu sunt deteriorate sau cu defecte, ci sunt exact la fel ca cele vândute în magazinele tradiționale, doar că, probabil, fac loc noilor colecții. Așadar, produse originale la prețuri discountate masiv, ce poate fi mai tentant?

Am răsfoit și eu ofertele online de la Kurtmann și m-am hotărât la câteva produse de sezon pe care vi le prezint și vouă, fiind de calitate și aparținând unor branduri faimoase.

Așadar, am ales o căciulă pentru zilele geroase ce poate fi folosită chiar și la schi. M-am oprit asupra unei perechi de mănuși fără degete, numai bune ca să pot butona în voie telefonul meu mobil, de care sunt nedespărțit. Apoi, mi-au atras atenția niște pantaloni de blugi roșii închiși, o adevărată pată de culoare.

Ce zici? Faci și tu o vizită?

Abonează-te la newsletterul KURTMANN pentru a fi la curent cu noutățile în modă zi de zi și fii primul care află de super ofertele de Black Friday. În plus, nu uita că ai transport gratuit la toate comenzile cu produse în valoare de peste 190 lei.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.