Plănuiește-ți succesul!

Avem nevoie de antreprenori și, tocmai de aceea, avem nevoie de școli de antreprenoriat care să susțină tinerii care își doresc să meargă pe acest drum al afacerilor proprii. O instituție care vine să dea o mână de ajutor tinerilor antreprenori este Start Me Up, o școală care a pornit deja cu o caravană prin țară și care va ajunge în următoarele orașe: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati si Iasi. Propunerea Start Me Up este structurată astfel:

  • Generarea unei idei de afaceri: sesiuni de brainstorming care să ducă la identificarea unor idei de afaceri fezabile și, de ce nu, inedite
  • Definirea pieței: o afacere nu poate exista fără identificarea cât mai precisă a pieței țintă. Această activitate care nu trebuie să lipsească din niciun plan de afaceri ajută atât la stabilirea unui obiectiv referitor la cota de piață pe care și-o propune afacerea, cât și la poziționarea față de competitori. Cunoscând aceste lucruri cu exactitate poți să adopți o strategie de marketing eficientă
  • Metode de finanțare: cunoașterea diverselor modalități de finanțare care pot să susțină un startup de afacere
  • Dezvoltarea unui concept de business: trecând prin pașii anteriori, planul de business începe să fie creionat, iar această ultimă secțiune își propune să ajute pe tinerii antreprenori să pună cap la cap un concept de business care să poate fi prezentat unui potențial business angel.

În orașul tău a ajuns Caravana Start Me Up? Dacă încă nu, fii pe fază, deoarece ea te poate ajuta să îți plănuiești succesul!

 

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Plănuiește-ți succesul!

  1. Salut, Dan, felicitari pentru modul succint in care ai structurat ceea ce ofera organizatia! Mult succes in continuare!