Prințul și bobul de mazăre

Vă amintiți cu siguranță de povestea prințului care dorea să își găsească jumătatea și, pentru a fi sigur că va avea o soție de viță nobilă, le testa pe toate pretendentele sale pentru a verifica autenticitatea originii lor. Niciuna tu trecuse testul, până acum…

Povestea spune că, într-o seară cu o furtună puternică, o tânără a bătut la ușa castelului cerând adăpost și susținând că este o prințesă. Ca să se convingă de acest lucru, slujitorii au pregătit acesteia un pat pe care au pus mai întâi un bob de mazăre, apoi 20 de saltele și tot atâtea perne. Dimineață, fata li s-a plâns că nu a închis un ochi toată noaptea din cauza unei ridicături în pat care i-a maltratat corpul sensibil toată noaptea. Astfel, prințul și-a găsit consoarta și au făcut o nuntă de trei zile și trei nopți.

Povestea asta îmi aduce mereu aminte de importanța unui pat confortabil, care să îți asigure cele mai bune condiții pentru odihnă, pentru că unul dintre secretele longevității este, fără îndoială, odihna îndestulătoare și de calitate. Avem nevoie de odihnă asa  cum avem nevoie de aer, de apă sau de hrană, iar elementul cel mai important al unui pat primitor este, desigur, salteaua. Există multe soluții astăzi, care mai de care mai tentante și mai promițătoare, de a avea o saltea potrivită nevoilor tale.

SalterraDeoarece trebuie să recunosc că nu am un somn prea liniștit am plecat, precum prințul din povestea cu bobul de mazăre, să explorez diversele variante care să îmi asigure confortul necesar somnului. Astfel am descoperit magazinul online Salterra care comercializează produsele celor mai prestigioase branduri din Europa precum și cele mai bune produse realizate în România pentru un somn odihnitor și sănătos. Să vă povestesc impresiile mele.

skate-26cm-pikolinAm studiat diversele opțiuni de saltele și mi-au atras atenția două categorii. Prima dintre ele este cea a saltelelor Pikolin, Acestea sunt fabricate din latex și dețin un sistem cu arc continuu, numit Normablock®. Sunt de o moliciune extraordinară și oferă o circulație foarte bună a aerului și o fermitate ridicata, lucru pe care eu îl apreciez deoarece am probleme cu coloana, iar o saltea fermă este foarte indicată în acest tip de afecțiuni. Chiar dacă dorm două persoane pe această saltea, fiecare se bucură de zona sa de dormit în confort chiar dacă au greutăți foarte diferite.

saltea-memory5-sleep-comfort-22cmO altă variantă interesantă este cea oferită de saltelele memory. Saltelele cu memorie îți oferă o senzație oarecum neobișnuită, dar deosebit de plăcută, fiind comparată cu imponderabilitatea. Este o combinație de moliciune grație stratului de spuma cu memorie de formă, dar și fermitate, în același timp. Aceste proprietăți te fac să te trezești odihnit, relaxat și plin de energie în fiecare dimineață.

Deja am devenit mai încrezător în faptul că voi avea un somn mai liniștit, cu ajutorul saltelelor confortabile oferite de Salterra. Dacă sunteți interesați, vă invit să le faceți și voi o vizită, mai ales că și ei participă la Black Friday, marea zi a reducerilor. Merită efortul pentru că, după ce veți avea o saltea de calitate, vă veți bucura de o odihnă cum nu ați mai avut până acum!

Devino fan-ul paginii Salterra și descoperi super oferte de Black Friday!

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Prințul și bobul de mazăre

  1. Pingback: Castigatorii campaniei Blog Friday 2013 | Blog Awards