Reduta

În fiecare an există o zi specială, adresată celor împătimiți în ale cumpărăturilor, o zi cu o cavalcadă de reduceri, o adevărată nirvana pentru shop-eri. Ați ghicit, cu siguranță, că este vorba despre Black Friday!

Fiecare companie sau magazin care se înrolează în această nebunie a reducerilor se transformă pentru o zi într-o adevărată redută aflată sub asediu. Asta îmi inspiră magazinele care vin cu oferte speciale și care sunt luate cu asalt de către un public gata să cumpere chiar și lucruri de care nu are neapărată nevoie, doar pentru că le poate obține la un preț foarte bun. După săptămâni întregi de pregătiri în încercarea de a fi mai tari decât competiția, întorcând pe toate fețele opțiunile de a obține volumul dorit fără de care nici nu poate fi vorba despre profit, magazinele își deschid porțile de Black Friday!

La-RedouteEste îmbucurător faptul că an de an, tot mai multe magazine intră în acest joc, una dintre aceste redute fiind… La Redoute, un magazin online de haine și încălțăminte pentru femei, gravide, copii și bărbați. În plus, acesta oferă și articole de lenjerie, accesorii și decorațiuni interioare.

Pentru un asediu reușit este nevoie ca și noi, cumpărătorii, să ne pregătim temeinic pentru ziua cea mare. Fiecare produs trebuie studiat cu atenție, ofertele comparate cu cele din alte magazine și așa mai departe, astfel încât să știm că asaltul va fi unul reușit!

Am studiat ofertele pentru haine de iarnă de pe La Redoute și am găsit câteva produse potrivite pentru mine pe care vi le prezint și vouă. În primul rând am ales o haină lungă din lână, foarte elegantă și călduroasă, apoi niște botine care mi se par că se potrivesc foarte bine cu haina și, nu în ultimul rând, o pereche de blugi clasici.

Tu te-ai pregătit pentru asaltul ce se apropie? Eu îți dezvălui mai jos un mic secret pentru a fi informat, în rest, las totul pe seama ta.

Aboneaza-te la newsletterul LaRedoute și primești cadou 30 RON. Fii primul care afla de super ofertele de Black Friday!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.