Regăsește plăcerea cititului

Am găsit într-una din zile pe unul dintre grupurile de blogging de pe facebook o invitație pe site-ul haotik.ro prin intermediul căreia se cerea o rețetă de a regăsi pasiunea pentru lectură. Mi s-a părut interesantă provocarea, așa că am încercat să dau și eu o recomandare și am scris următoarele:

Încrâncenați cum suntem, angrenați în tumultul activităților de zi cu zi, uităm să ne mai oferim un timp doar pentru noi, în care să citim o carte care ne poate face să trăim o altă viață, să ne identificăm cu personaje și să facem salturi virtuale în timp și spațiu. Așa că te înțeleg foarte bine. Este cazul multora dintre noi.
Ce ți-aș recomanda? Să încerci să faci un exercițiu de imaginație prin care să te întorci în vremurile copilăriei când, cu siguranță că savurai și tu cărțile lui Jules Verne, Alexandre Dumas sau Karl May. Amintește-ți de vibrația pe care o simțeai atunci și sunt sigur că vei redescoperi plăcerea lecturii!

Se pare că scurtul meu text a reușit să ajungă la inima celui care a lansat provocarea, astfel că am fost declarat câștigător, acest lucru fiind anunțat printr-un articol. Mulțumesc din suflet atât pentru premiul oferit, o carte la alegere de la Libris, cât și pentru ocazia acordată de a împărtăși un pic din pasiunea mea pentru carte!

Tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Regăsește plăcerea cititului

  1. Haotik says:

    O sa mai avem si alte concursuri. Multumesc pentru link.