Rețeta unui articol bun

Astăzi vom pregăti un articol care să îi încânte pe cititorii tăi. În primul rând trebuie să alegi un moment al zilei care să fie cât mai propice pentru a te putea dedica complet acestei activități. Apoi, iată ce trebuie să faci:

ingredienteIngrediente

1 căpățână plină de idei (a ta)
1 subiect interesant
1 abordare originală și care să te reprezinte
2-3 imagini frumoase pentru un aspect apetisant
1 plic cu praf de inspirație
3 foi albe pentru ciornă
Sare și piper, după gust

 

preparare

Mod de preparare

Se frământa căpățâna pentru a găsi o idee care să merite sa fie subiectul articolului.  Se alege fie o experiență proprie fie o opinie.  Se alege abordarea cea mai ingenioasa sau autentica. Se întind pe ciorna ideile împreună cu modul de abordare a temei și se presară încet, încet praful de inspirație.  Se lasă la dospit câteva ore măcar. Se recitește de câteva ori pentru a elimina eventualele greșeli de exprimare și se verifică dacă articolul are sarea și piperul dorite. După ce articolul începe să se contureze, se toarnă în forma dorită și se lucrează la aspect. Se adaugă pozele astfel încât să arate cât mai apetisant. Articolul este gata și este pregătit să fie servit oaspeților, cititorii blogului tău!

mod servire

Cum se servește

Articolul se servește cât mai fierbinte, pe blogul personal sau pe cel la care colaborezi. Linkul se distribuie pe toate rețelele de socializare pentru a face poftă de mâncare cât mai multor cititori. Ah, era să uit! Un vin alb este întotdeauna un companion de nelipsit la savurarea unui articol de bună calitate. Poftă bună la citit!

Dacă aș fi prezentat o rețetă a unui fel de mâncare, cu siguranță că aș fi folosit și cele mai ingenioase soluții pentru bucătării moderne, astfel încât să fiu sigur că rezultatul este unul de excepție.

Cu acest articol m-am alaturat campaniei Blogchef.ro – Gatim ce poftesti!, in care Andreea PatrascuCetin AmetceaSebastian Bargau si Radu Bazavan se lupta pentru titlul de „Blogchef”, powered by BEKO.

 

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.