Sticla buclucașă

Cum vi se par următoarele scene?

„- Veniți repede! S-a întâmplat ceva groaznic! Am uitat să pun dopul la sticlă și am atins-o ușor, din greșeală, și s-a vărsat peste caietul cu tema la mate!” 

„- Tati! Ajută-mă să deschid sticla de apă, nu știu de ce o strângi așa de tare… – Ca să nu se mai întâmple accidente cum a fost cel cu caietul de mate, îți amintești?”

„Trebuie să plecăm la școală, suntem în întârziere și cu toții precipitați. La un moment dat se aude: – Nu avem sticle cu apă pentru la școală! Repede să luăm de la bucătărie și să le umplem! – Nu mai e nicio sticlă de jumate, se aude glasul mamei din bucătărie. Ah, trebuie să ne oprim pe drum să cumpărăm de la butic. Asta o să ne întârzie și mai tare.”

„- Mamiii! Tatiii! Dragoș a băut apă din sticla mea! – Păi nu am știut că e a lui Radu, se scuză Dragoș! Cum să îmi dau seama că e a lui dacă avem amândoi sticlele la fel, de la apa minerală?”

„- Am scăpat sticla de apă pe covor, îmi pare rău, dar mi-a alunecat din mână… O să curăț eu!”

sticla eco 500 mlDacă v-ați recunoscut măcar într-una din situațiile de mai sus, înțelegeți, desigur, de ce m-am bucurat când am văzut Sticla eco de 500 ml de la Tupperware, care mi se pare o alternativă durabilă, dar și foarte practică la PET-urile de care vorbeam mai sus. Tupperware este o companie cu 60 de ani de experiență și care comercializează produse ecologice destinate păstrării, preparării, congelării, transportului și servirii alimentelor.

Așa că am răspuns provocării lor de a testa sticla lor eco de 500 ml. Am comandat una dintre aceste sticle ce urmează să ajungă la mine în zilele următoare. Am să revin cât de curând cu un articol în care să vă spun impresiile mele despre acest produs. Stay tuned!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Sticla buclucașă

  1. Pingback: Alternativa eco | Prin cuvinte mă descopăr