Stilul te definește

Oricât am crede în proverbul care spune că Nu haina-l face pe om, trebuie să fim conștienți de faptul că felul în care ne îmbrăcăm are un mare impact asupra modului în care ne percep ceilalți. Dacă ar fi să contracarez tot cu o zicală aș spune că Nu ai a doua șansă ca să faci prima impresie, iar look-ul este prima interacțiune pe care o ai cu o persoană și poate avea un cuvânt greu de spus în felul în care îl percepi de atunci încolo pe omul respectiv.

Stilul vestimentar este un element important al brandingului personal al fiecăruia dintre noi, acel element distinctiv care ne face să ne deosebim de ceilalți.

Stilul meu este, fără îndoială, smart casual. Acest stil, deși poate părea la o primă vedere ca unul foarte libertin și permisiv, are câteva reguli bine definite și nu trebuie considerat nici pe departe a fi doar un stil neoficial, întâmplător sau chiar neglijent. Nici vorbă de așa ceva!

Stilul smart casual este preferatul meu pentru că, pe lângă faptul că este comod, îți permite să îți exprimi propria ta personalitate, atât bărbații cât și femeile având o varietate foarte mare din care să aleagă ținuta.

pantofi casualPentru bărbați, cu puțină grijă și cu ceva bun gust, se pot asorta ținute formate din sacouri, bluze sau cardigane, pulovere subțiri, pantaloni de culoare închisă și cămăși cu mâneci lungi, cravata fiind opțională. În ceea ce privește pantofii, aceștia trebuie neapărat să nu fie decupați și să fie asortați cu celelalte accesorii precum cureaua de la pantaloni sau ceas. Un exemplu de pantofi casual care îmi plac sunt cei pe care i-am văzut în noua colecție prezentată de magazinul online OfficeShoes.ro.

Pe tine ce stil te definește? Ți-ai pregătit garderoba pentru schimbarea de sezon ce ne așteaptă? Dacă nu te-ai gândit încă, este momentul, pentru că nu trebuie să uiți că stilul te definește!

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Stilul te definește

  1. decanu says:

    Ăsta e secretul succesului și în opinia mea. Mersi pentru vizită, Costel!

  2. Flaviu says:

    Un stil pentru barbati cu gusturi bune 🙂

    Bafta in concurs!