TINAR și… neliniștit!

Dacă ar fi să întrebăm bărbații: Ce ar trebui să poarte o femeie ca să le atragă privirile și să îi incite?, primul răspuns pe care l-ar da majoritatea ar fi, cel mai probabil: Nimic! Cu siguranță, însă, această reacție ar fi una superficială, pentru că, nu-i așa, până și noi bărbații suntem mai profunzi decât atât și, cu timpul, ne dezvoltăm anumite afinități față de o ținută sau alta, fie că ne amintește de o rochie de-a mamei sau a unei iubite din studenție.

Apoi, cred că sunteți de acord cu mine că este mult mai incitant un umăr dezgolit complice și aparent din neglijență de sub o rochie, decât o mulțime de fete dezgolite pe o plajă, de exemplu. Misterul și instinctul ăsta de vânători al nostru al bărbaților ne face să preferăm o ținută bine aleasă la o femeie decât goliciunea care merge câteodată spre vulgar.

Deși atenția pe care o dăm noi, bărbații, stilului vestimentar pare una aproximativă, probată de faptul că pentru noi o ieșire din casă presupune să fim curați, bărbieriți, să mirosim frumos și să tragem pe noi o pereche de blugi și un tricou sau cămașă, ei bine, doamnelor și domnișoarelor, am o veste pentru voi, să știți că suntem, cu toate acestea, cu ochii pe voi! Așadar, eforturile pe care le faceți pentru felul în care arătați, nu sunt degeaba!

logo-tinarAșadar, ca un demn purtător de opinie al seminției bărbaților, dați-mi voie să vă spun preferințele mele în ceea ce privește o ținută feminină care mă atrage. Ca să îmi argumentez spusele voi exemplifica cu câteva piese de vestimentație alese de pe site-ul celui mai popular brand românesc, TINAR.

Magazinul TINAR oferă toate ingredientele pentru ca o femeie să își pună în valoare toate atuurile, adoptând orice ținută își dorește și pentru orice ocazie, făcând astfel orice bărbat să devină… neliniștit!

rochie-cleopatraAșadar, să începem! Pentru îmbrăcămintea feminină eu un lucru știu sigur și anume acela că îmi plac ținutele strâmte pe corp, care să pună în evidență liniile corpului celei care îl poartă. Bărbații adoră ca hainele cu care ele sunt îmbrăcate să fie mulate pentru ca să lase să se vadă formele femeilor și credeți-mă că noi nu suntem atât de critici cu voi, pe cât sunteți voi înșivă. Așadar, relaxați-vă! În spiritul celor spuse până acum, rochia care este pe gustul meu este o rochie Cleopatra, o clasică neagră cu un model auriu care scoate în evidență talia. Rochiile acestea clasice, nu dau greș, mai ales atunci când au și culoarea neagră, ajutând întotdeauna fetele să arate că au clasă, mai ales dacă lungimea rochiei este bine aleasă, precum este cazul piesei alese de mine.

pantofi-soris-negriDacă mergem spre zona de accesorii, niște pantofi negri cu toc sunt cei care se potrivesc cel mai bine cu această ținută deoarece aceștia scot în evidență picioarele. Doamnelor, nu uitați, bărbații adoră să vă vadă pe tocuri! Așa că, în afară de situația în care aveți mari probleme în a merge decent pe tocuri, noi, bărbații, vă implorăm, purtați tocuri precum cel din imaginea alăturată! Vă vom adora!

Dacă trecem la partea de accesorii, nu aș vedea nimic de pus la gât deoarece rochia are conturul acela auriu și orice în plus ar încărca ținuta prea mult. Probabil că ar fi interesant de asortat un plic auriu cu niște cercei și o brățară din aur. Pentru mine, însă, piesele de rezistență sunt rochia și pantofii, așa că vă las pe voi să mai studiați zona dedicată pentru accesorii a magazinului online TINAR.

Cu speranța că am reușit să decodific măcar un pic felul în care gândesc bărbații despre ce anume îi incită cel mai mult vizavi de ținutele pe care le adoptă femeile, vă las să vă pregătiți pentru ziua de foc ce va urma peste nu foarte mult timp, ziua reducerilor nebune importată și de noi și numită Black Friday. Tot mai multe firme de prestigiu se înrolează în acest tăvălug care zdrobește pur și simplu prețurile, așa că ne așteaptă numai lucruri bune!

Aboneaza-te AICI la Newsletterul TinaR și afli prima de super oferta de Black Friday TinaR, ca să-ți cumperi la fix piesele pe care ai pus ochii!

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.