Toamna Miniprix

Toamna a sosit și pe meleagurile noastre și își intră din ce în ce mai serios în drepturi. Frunzele au început să cadă din copaci începând să îmbrace pământul în straie noi, formând un fel de covor multicolor. Păsările călătoare încep să plece spre țările calde.

Așa suna de cele mai multe ori începutul compunerii dedicate toamnei pe care, pe timpul când eram elev, o refăceam în fiecare an pentru limba română.

miniprixPrecum toamna este o creatoare de îmbrăcăminte nouă pentru natură, tot așa și unele magazine își asumă rolul de designer pentru ținutele de toamnă . Un astfel de exemplu este Miniprix, magazinul care comercializează online haine și încălțăminte pentru dame, bărbați și copii, la cele mai mici prețuri din Romania.

Am răsfoit și eu oferta celor de la Miniprix în încercarea de a îmi alege câteva articole vestimentare care să sugereze culorile toamnei și care să mi se pară potrivite stilului meu. Iată asupra căror produse m-am oprit.

Cele 4 lucruri nu formează o ținută împreună, ci sunt lucrurile care mi-au plăcut și mi-au inspirat culorile toamnei.

Așadar, am ales o jachetă vișinie pentru o ținută relaxată, chiar sport, potrivită pentru mers la cumpărături sau atunci când ieșim cu prietenii. Apoi, m-am oprit asupra unei perechi de pantaloni maro deschis, exact culoarea frunzelor din parc pe care le admiram weekendul trecut. Am ochit și un hanorac cu glugă care se poate purta cu cu blugi și o pereche de pantofi sport și care inspiră faptul că te fac să te simți confortabil. Nu puteam să nu aleg apoi bocancii care îmi aduce aminte de faimoșii Insulated, atât de râvniți pe vremea când eram adolescent. Așadar, toamna Miniprix arată mai mult decât interesant!

Să nu uităm că ne apropiem cu repeziciune de mult așteptata zi de Black Friday, iar Miniprix este unul dintre magazinele online care se așează la startul aceste adevărate goane după oferte.

Și mai am un sfat pentru tine. Descarcă aplicația Miniprix (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele Miniprix!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Toamna Miniprix

  1. Adi says:

    Haine bune si ieftine