Un trofeu în… turneu

Fotbalul a fost sportul meu preferat încă de când eram foarte mic. E o pasiune pe care am dobândit-o de la bunicul meu, pe vremea copilăriei mele, fotbalul fiind una dintre puținele distracții la care regimul comunist dădea încă acces.

De atunci, pasiunea pentru fotbal m-a însoțit mereu. De fiecare dată când călătoresc în străinătate și ajung într-un oraș cu tradiție în fotbal, nu ratez ocazia să vizitez stadioanele echipelor cele mai cunoscute. Admir de fiecare dată felul în care marile cluburi reușesc să își spună povestea, să promoveze jucătorii lor de legendă sau trofeele cucerite de-a lungul timpului.

Iată-mă mai jos pe celebrul Standford Bridge din Londra, stadionul lui Chelsea, unul dintre cele mai titrate cluburi din Europa.

Stadionul pe care m-am simțit cel mai bine a fost Camp Nou din Barcelona. Deși stadionul era evident gol, prin felul în care a fost organizat turul, prin entuziasmul ghidului și printr-o sonorizare excelentă în zona dedicată presei, am simțit emoția unui meci de fotbal adevărat. Aici am avut bucuria să pot face o poză cu trofeul UEFA Champions League, Barca fiind campioana en-titre în momentul când am vizitat eu Camp Nou.

Mare mi-a fost bucuria când am aflat despre UEFA Champions League Trophy Tour presented by UniCredit in Romania. Practic, în cadrul unui turneu de 5 săptămâni prin Europa, trofeul cel mai râvnit cluburile de fotbal va ajunge și în țara noastră trecând prin Timișoara, Cluj și Brașov, urmând să poposească și în București pe 4 octombrie.

Haideți și voi la acest eveniment, în cadrul căruia puteți vedea o expoziție plină de amintiri valoroase și chiar veți putea vedea pe viu adevărate legende ale fotbalului rege, precum Fabio Capello sau Miodrag Belodedici.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Un trofeu în… turneu

 1. Pingback: Castigatori campanie "UEFA Champions League Trophy Tour presented by UniCredit in Romania"

 2. Alina says:

  Buna,
  te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, unul este placat cu aur, altul cu rodiu.
  Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.
  Numai daca vrei, scuze de off-topic. 🙂
  Te pup si multumesc!