Unelte pentru confort

De multe ori mă gândesc cum mă descurcam în trecut atunci când căutam ceva. Doar nu era internet pe atunci… Sincer nici nu îmi mai aduc aminte, dar bine că au trecut vremurile acelea!

Astăzi, dacă vreau să caut ceva, deschid calculatorul sau tableta sau smartphone-ul și folosesc google. El știe absolut tot și sunt convins că are o mare contribuție în explozia informațională la care asistăm cu toții. Este adevărat că ne-a făcut mai comozi, dar ce să-i faci, asta înseamnă progresul!

Pentru diverse lucruri există unelte specializate care te ajută să rezolvi orice problemă! De exemplu, dacă vreau să îmi planific concediul caut un zbor pe agregatoarele de zboruri precum skyscanner.net. Sau, dacă vreau să rezerv un weekend la un hotel caut imediat pe booking.com. Acum pot face eu treaba consultanților de la agențiile de turism și îmi place acest lucru!

Clinic BouquetDe curând am descoperit o unealtă asemănătoare cu cele despre care am povestit mai sus și care te ajută să ai grijă de sănătatea ta. Aceasta este portalul Clinic Bouquet, primul portal de sănătate transfrontalier. Cu ajutorul lui poți găsi clinici sau specialități medicale atât din România cât și din străinătate. Folosind 5 criterii de căutare, poți găsi rapid instituțiile de sănătate, precum și date de contact și adresa lor. Tot aici se găsesc știri din lumea medicală, iar dacă vreți mai multe informații puteți vizita și pagina lor de facebook.

Nu-i așa că viața e mult mai simplă în zilele noastre datorită uneltelor pentru confort?

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.