Vedeta din… torpedou

Țin minte și acum zilele de așteptare care păreau că nu se mai termină, nerăbdarea, neliniștea că poate se va întâmpla ceva și nu va sosi la timp. Așa au trecut cele 3 luni în care am așteptat cu încordare să mi se livreze prima mea mașină străină, un vis care urma să devină realitate.

Asta se întâmpla prin 2007, vremea boom-ului imobiliar și auto, perioada în care fiecare dintre noi am început să cheltuim bani pe care nu îi aveam, doar pentru că băncile ni-i dădeau cu ușurință. Și cam 3 luni dura să primești o mașină nouă din Japonia. Dar nimic nu ne oprea atunci să cheltuim, deși nu regret deloc că am achiziționat atunci acea mașină care mă însoțește de atunci încoace. Îmi plac lucrurile durabile.

Îmi amintesc freamătul de atunci, din cele 3 luni de așteptare, pe care trebuia să le umplu cu ceva. Așa că m-am apucat să îmi fac CD-uri cu mp3-uri pentru noul meu Radio CD auto, să citesc din scoarță în scoarță ghidul utilizatorului și, în plus, m-am înscris pe forumurile auto ale mărcii pe care o așteptam, pentru a schimba opinii atât cu cei care primiseră deja minunea, cât și cu cei care încă sufereau ca mine.

Am cunoscut foarte mulți oameni care apreciau acea marcă. Mai mult, mi-am făcut un prieten virtual care primise mașina lui nou nouță și de un negru impecabil. Deoarece devenisem buni prieteni pe forum și ne scriam multe mesaje private, ne-am dat la un moment dat întâlnire, pentru ca eu să pot admira mașina lui, ostoindu-mi astfel un pic așteptarea.

În marea zi a întâlnirii, bineînțeles că am ajuns mult mai devreme la locul stabilit, sucindu-mi gâtul după orice mașină neagră trecea pe stradă. În cele din urmă, noul meu prieten a sosit și eu am putut să mă urc la bordul mașinii mult dorite. Era perfectă, o priveam precum un îndrăgostit o soarbe din ochi pe iubita lui, fără a fi capabil să îi găsească nici cel mai mic defect.

Doina ClasicAm vorbit câte în lună, câte în stele despre mașină. Performanțe, felul în care face să se întoarcă privirile după ea, vă imaginați și voi. Apoi am trecut la câteva aspecte legate de îngrijirea ei. Spre marea mea mirare, atunci când am ajuns la întreținerea volanului de piele, noul meu prieten s-a aplecat peste mine, deschizând torpedoul și scoțând, spre marea mea mirare, o sticluță de lapte demachiant Doina. Apoi, mi-a exemplificat cum folosește acest produs pentru a curăța și întreține strălucirea volanului din piele naturală. Am fost absolut fascinat de rezultatele acestui experiment, cu atât mai mult cu cât cunoșteam prea bine acest produs din baia proprie, acolo unde mama mea îl folosea pentru a se demachia. Din aceeași gamă cu crema vitaminizantă pentru față, așezată frumos lângă Doina Clasic.

De atunci, gama de produse Doina, de la Farmec, înseamnă pentru mine vedeta din baie dar și din… torpedou, fiind o prezență continuă în viața persoanelor de sex feminin din viața mea și nu numai. În familia mea, folosim produsele Doina atât pentru întreținerea unei înfățișări mereu proaspete dar și la întreținerea suprafețelor din piele atât din mașină, cât și din casă, precum canapele sau scaune.

Astăzi, gama Doina continuă să se dezvolte cu alte produse care conțin formule și principii active actuale, pliate pe diferite nevoi ale tenului pe care le puteți descoperi pe site-ul companiei Farmec.

Mai mult, în colaborare cu KREM, compania Farmec a reușit să producă un videoclip de promovare foarte fresh și care a reușit să îmi aducă zâmbetul pe buze. Vă invit și pe voi să îl urmăriți.

Acest articol a fost scris pentru concursul Superblog 2013.

Sursa imagini: www.farmec.ro

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.