Vise parfumate

Mă întorsesem de la petrecerea zilei mele de naștere, era ora 2 spre dimineață și treceam în revistă cadourile primite. Întotdeauna obișnuiesc să privesc sau să probez cadourile după aniversările mele și să mă bucur din plin de ele. Printre altele, primisem două cămăși, un parfum și o curea. La radio se auzea melodia „Goin’ in” a lui Jennifer Lopez. Ce frumos! Am fost îndrăgostit lulea de ea în adolescență. Știți, cu siguranță, cum sunt primele pasiuni pe care le faci pentru o artistă sau o cântăreață, vă amintiți fluturii aceia în stomac pe care îi simți pentru prima dată. Și îți dorești să te mai uiți o dată, și încă o dată, la videoclip sau film… Melodia asta chiar îmi plăcea în mod deosebit…

„Tonight feels like we can do anything we like, oh
Tonight feels like the best night of my life
I’m goin’ in, i’m goin’ in, i’m goin’ in
I’m goin’ in, i’m goin’ in, in in in in
It’s ‘go’ time, press my button yeah blow the stage, grenade”

În acel moment îmi pică privirea pe parfumul primit. Era un parfum Playboy VIP for Him! Uau! Îmi amintesc că văzusem cu puțină vreme în urmă o reclamă cu acest parfum în care îndemnul dat era Press to Play! Ce coincidență cu melodia lui J Lo!

Îl desfac pentru a-l încerca. Dau un strop lângă ureche și, dintr-o dată…

… Mă aflam într-un salon imens iar lumina era difuză, discretă, creând o ambianță caldă și plăcută. Peste tot, grupuri de bărbați și femei stăteau de vorbă, fiecare cu câte un pahar de șampanie în mână. Muzica răsuna cu putere încât abia puteai desluși chicotelile celor aflați acolo și care păreau că se simt minunat. Mă aflam cu siguranță la o petrecere exclusivistă, organizată pentru oameni sofisticați și rafinați. 

Am întors capul și am realizat că sunt la un pas de Jennifer Lopez! Nu puteam să îmi cred ochilor! O adiere de vânt a făcut-o să tresară înfiorată și, în acel moment, s-a întors către mine cu o privire surprinsă. Simțise, oare, parfumul meu? Era, ca întotdeauna fermecătoare, purta o rochie de seară lungă, aurie, cu o crăpătură obraznică într-o parte care îi scotea în evidență șoldurile puțin mai mari, dar exact cât trebuiau să fie pentru ca să îți facă privirile prizoniere în jurul lor. În mod normal, m-aș fi pierdut, mi s-ar fi înmuiat picioarele și nu aș fi putut scoate niciun sunet. Spre marea mea surprindere, m-am trezit privind-o drept în ochi și spunându-i cu multă siguranță  în voce: „În seara asta orice este posibil, nu-i așa?”. Zâmbetul pe care l-am primit înapoi mi-a confirmat că aveam dreptate… orice se putea întâmpla…

O tresărire puternică m-a făcut să deschid ochii… Visasem… Parfumul acela avea puteri magice! Am mai dat un puf și, ca prin minune…

… Ieșisem împreună cu Jennifer pe terasă și coboram spre grădina superbă din spatele salonului. Simțeam că miros grozav și știam că noul meu parfum răspândea o aromă îmbătătoare, dulce, puternică și cu influențe florale. Știam că femeile apreciază felul în care miroase un bărbat chiar mai mult decât felul în care arată, așa că aveam un sentiment puternic de încredere în mine, știam că mă aflu la locul potrivit, în momentul potrivit. Ne plimbam pe alei și purtam o conversație plăcută. Din când în când, îi făceam câte un compliment și mă bucuram când râdea la glumele mele. De câteva ori, ne-am atins mâinile, parcă din greșeală. O simțeam din ce în ce mai aproape!

M-am întors seară de seară în același loc, la aceeași petrecere, alături de Jennifer. Făcusem o descoperire senzațională! Un strop de parfum  și eram transpus într-o lume incredibilă, în care tot ce era mai bun din latura mea masculină era scos în evidență la maximum, în care seducția, senzualitatea și carisma își dădeau mâna pentru a crea o adevărată magie!

Acum vă las, trebuie să fug să mai cumpăr o sticluță de parfum Playboy VIP pentru că tocmai am terminat-o pe cea primită de ziua mea, iar diseară am întâlnire cu Jennifer (sâc!) și nu vreau să o las să aștepte!

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2012.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.