Ziua Recunoștinței

Da, este vorba despre o altă sărbătoare importată de peste ocean, de la americani. Ziua Recunoștinței se ține în a patra joi a lunii noiembrie și se află sub semnul gratitudinii, recunoștinței dar și a dărniciei.

Atunci când te gândești cu adevărat cui ai vrea să îi adresezi mulțumirile tale, vei găsi persoane care te iubesc, te ajută sau sunt alături de tine la bine și la greu. De aceea, este firesc să te gândești și tu cum poți ajuta pe semenii tăi care nu au un destin fericit.

campofrio

O companie care a interpretat Ziua Recunoștinței prin generozitate este Campofrio România, cea care a luat inițiativa de a dona cu ocazia acestei zile cel puțin 8000 de sandvișuri gustoase și sățioase copiilor neajutorați din comunitățile doljene. Povești emoționante se găsesc acolo, precum cea din filmulețul de mai jos.

Inițiativa Campofrio este susținută de World Vision România, care se implică direct în ajutorarea comunităților din Dolj, alături de Carrefour România. Programul prin care se va desfășura această donație se numește „Donator de viitor”.

Tu când ai mulțumit ultima oară cuiva drag pentru că te sprijină, te ajută sau pur și simplu pentru că există?

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.